Zelenszkij célja, hogy Ukrajna eddig sértetlen részeit is lerombolják az oroszok?
A hír:
Ukrajna engedélyt kért az USA-tól, hogy oroszországi célpontokat lőhessen amerikai fegyverekkel.
Mivel kiverni nem tudják az oroszokat, ezért az orosz területek támadására még nagyobb ukrajnai rombolás lesz a válasz.
4.
Ja és legyél büszke az usara aki segített kitakarodni az oroszoknak!
Vagy mégse segített? Nem baj, nyald a seggét hátha nem segít megint.
[ma 18:10]: Neked az a bajod, hogy az USA nekünk nem segített, vagy az a bajod, hogy az ukránoknak most segít? Én személy szerint örülök, hogy az USA most máshogy kezeli a helyzetet, mint a mi '56-unkat.
Én a '90-es években kezdtem iskolába járni, a 2000-es években érettségiztem. Akkor már lehetett '56-ról szabadon beszélni, tanulni, az én generációm már abban nőtt fel, hogy milyen rossz, sőt, nemzeti tragédia, hogy '56-ban a nyugat minket magunkra hagyott. Elképesztő most honfitársaimtól azt olvasni, és nem egytől, hanem tömegével, hogy a nyugatnak magára kellene hagyni Ukrajnát.
6.
Nem baj ha az usa segít csak segített 56 feltüzelni a magyarokat majd kihátrált!
Most meg segít az ukránoknak és jóval többen kerülnek sirba mintha nem segítene!
Védi a hazáját.
Mégis, mit kellene csinálnia?
Kérdező, te 56-ban is ilyen hülyeségeket kérdeztél volna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!