Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit tettek volna a nácik...

Mit tettek volna a nácik magyarországgal ha megnyerik a II. világháborút?

Figyelt kérdés
mik voltak a terveik, mit akartak magyarországgal, megölték volna a magyarokat is vagy életben hagytak volna minket?
2010. okt. 27. 20:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%

Életben hagyott volna.

De nyílván azzal a feltétellel h 1részét azért átveszi az országnak. Én nem bántam volna mert jobban élnénk sztem még most is. Jó buli lett volna. Ő tudott intézkedni.

Orbán meg ezek? tiszta féreg mind1ik.

Nagy szerencséjük h Hitlernek nem volt utólagos jobb keze aki irányított még volna jópár évig.

Hitlerre máig felnézek és tisztelem amit elért.

28/F

2010. okt. 27. 20:35
 2/27 anonim ***** válasza:
36%
Kb. egy ideig még olyan durva diktatúra lett volna nálunk, mint a nyilas uralom, aztán megszelidült volna olyasmivé, az 50-es években, mint az NDK-s kommunizmus volt, majd a késői 60-as években a fiatal kultúra lázadása miatt megdőlt volna a diktatúra és valszeg nálunk is nyugati demokrácia jött volna létre.
2010. okt. 27. 20:39
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem sorolt minket a "szolganép" kategóriába, de nem illünk a "rokonnép" kategóriába, és jelentős számú német kisebbség élt a magyar területeken, így valószínűleg még több németet telepítettet volna be, így egy idő után beolvadtunk volna a Német Birodalomba.
2010. okt. 27. 20:39
 4/27 anonim ***** válasza:
87%

most lehet hogy hülyeséget írok de szerintem jobb lett volna ha megnyerik.Ha megnyerték volna és úgy döntöttek volna hogy életben hagynak minket akkor arany életünk lett volna.

Már csak azért is mert kevesebb lett volna a kisebbség meg nem az ők oldalukon állt volna a törvény.

2010. okt. 27. 20:45
 5/27 A kérdező kommentje:

utolso

tetszik amit mondasz

2010. okt. 27. 21:00
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

Történelemben nincs olyan, hogy "ha".

"megölték volna a magyarokat is"

Miért még kiket öltek meg?

2010. okt. 27. 21:12
 7/27 anonim ***** válasza:
66%
sztem az, amit a 79%os írt
2010. okt. 27. 21:36
 8/27 anonim ***** válasza:
79%

"megölték volna a magyarokat is"

Ezt én is bírom, amikor a sok antifasiszta ezt mondja a nácik ellen, mivel nem nagyon tudnak ellenük érvelni.

Amúgy ha az utolsó szövetséges nemzetet is kiakarta volna írtani Hitler, akkor az egész világot akarta volna.

Tehát az a 100millió német elgázosítja a maradék 6milliárd nem árját :D

2010. okt. 27. 22:22
 9/27 anonim ***** válasza:
0%

Vagyis ez a "megölték volna a magyarokat is", ebből a gondolatmenetből kifolyólag az egész világot megakarta volna ölni?:D

Persze voltak feltételezések, hogy a Skandináv országoknak adott volna még jó életet, de gondolom, ott is kb ezt mondják sulitól kezdve, hogy "Hitler elakarta gázosítani az egész Skandináviát".

2010. okt. 27. 22:25
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezt ok maguk sem tudtak mit csinalnanak a haboru utan a tobbi neppel. Az tuti, hogy nem demokratikus modon mukodtek volna az orszagok. Akik most azt gondoljak, hogy jol elnenek ok ezt mire alapozzak? Nem tudom mennyi idosek de lehet meg se szulettek volna ha valamelyik felmenojuk mondjuk kritizalta volna az akkori nemet politikat (gyozelem eseten) az emberek nem szertik es soha nem szerettek az elnyomast es a kulso iranyitast a komcsi rendszerben is kivulrol iranyitottak mindent a nepnek nem volt beleszolasa semmibe ugyan ez lett volna a helyzet ha gyoznek a nemetek. Vagy mibol gondolja valaki, hogy itt szabad valasztasok lettek volna?
2010. okt. 28. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!