Melyik az erősebb a mostani 2024-es vagy az 1991-es Szovjetunió szétesésekor megalakult Ukrán hadsereg?
Most nincs értelme visszamenni 1,000 évre, irreleváns a téma szempontjából, de milyen hamis történelmi okfejtésekről van szó ?
Te neked talán a kezedben van a megmásíthatatlan igazság a töriről ?
"Onnantól, hogy bedobtad az Orbán diktátor szöveget,"
"megalomán féldiktátor"
Miért hazudsz? Nem mondtam hogy diktátor, féldiktátor. A kettő közt jelentős különbség van, valahogy mindig sikerül féligazságokat kiragadnod. Tényeket írok, az okoskodást meghagyom neked. Sajnálom hogy 3 szavas vezényszavakon kívül nem vagy képes összetett mondatok értelmezésére.
Az érzelmek rád jellemzőek, az indokolatlan ukrán gyűlöleted és a mindenkori orbán imádatod ha eddig nem tudtál róla érzelem.
Maradok a racionalitásnál ha nem haragszol meg érte és nem a gyűlölet határoz meg mint téged kedves Jeffrey. Neked szokásod privátba írogatni, nem egy alkalommal, nem is kettővel. Próbálj meg a fóbiáidon felül kerekedni, hidd el hasznodra válik.
Miből szűrted le, hogy Orbán imádó vagyok ?
Én a magyar politikát nem látogatom, abban inaktív vagyok, ha nagyon ritkán hozzászólok, akkor én is szidom az Orbánt.
Különbséget kell tenni a valós kritika, és a nonszensz között. Ti az utóbbit gyakoroljátok, és én is az utóbbi ellen szólalok fel néha. Mégis megkapom, hogy Orbán imádó vagyok.
Fekete - fehérben szép az élet :D
A másikra mutogatás az mire jó ?
Ti szoktátok kívülről nézni magatokat ?
A gyakorikerdesek.hu "Magyar politika" kategóriája zömében ellenzéki / balos / liberális közeg. A válaszokon és a le/fel pontozásokon is látszik. Egyértelmű.
Most ott tartunk, hogy a Külpolitika, és Hadsereg, hadvezetés kategória is ellenzéki / balos / liberális közeg lett. Szélsőséges ukránimádás, oroszgyűlölet, fajelméleti tanok terjesztése, és ott is már az Orbán-fóbia folyik.
Nektek miért csak az ukránkritika szúr szemet, ellenben a teljesen egyoldalú oroszozás nem ?
Ti nem érzelmek alapján, kettős mércével osztjátok a nemlétező észt ?
# 10
" Nem, nem akarok, amúgy is románia ratifikálta a 99-es átfogó atomcsend egyezményt. "
Románia kapott ATACMS harcászati rakétákat, nekik mire kell ez ?
" Az kéne még egy megalomán féldiktátornak a kezébe tömegpusztító fegyver kerüljön aki a szomszédos államokkal szemben nyílt agresszivitással nyilatkozik. "
Orbán mitől féldiktátor ? Miben nyilvánul meg ? És a magyar agresszió a szomszédos államokkal szemben ?
" Igen, a krím jogtalan megszállásakor elolvastam az elejétől a végéig (nem is egyszer). "
Mi az, hogy az Orosz Hadsereg megszállta a Krímet ?
Mióta voltak ott orosz katonák ?
És hogy kerültek oda ?
És egyáltalán, hogy olvastad a Memo szövegét ? Be fogom másolni, angolul, és a gyengébbek kedvéért magyarul is.
" Itt nem oldalak vannak, szerződést betartók, és szerződést szegők vannak, a többi propaganda maszatolás. "
Az USA is ugyanolyan saras a szerződés megszegésében, az más, hogy az oroszok is teljesen hülyén reagáltak.
" Oroszország követelése ukrajna ne legyen nato tag, teljesen belpolitikai döntés, oroszországnak semmi köze hozzá. "
Az EU és NATO-tagság kérdése az nem belpolitikai kérdés, hanem külpolitikai. De szemmel láthatóan nem tudod, mi a különbség a belpolitika, és a külpolitika között :)
Továbbá már 1998 óta voltak valakik a Krímben, és azokkal együtt is ment volna Ukrajna az EU-ba ?
És Ukrajna az mivel élvez előkelőbb helyet az EU, és NATO csatlakozásnál, mint Szerbia, vagy Törökország ? Ne zavarjon, hogy Törökország NATO tag, de attól még az EU tagságért eredménytelenül kulcsol, évtizedek óta. Ellenben Ukrajna kapcsán úgy tesznek, mintha kivételezett kiskedvenc lenne, csak Miért ?
" Az ukránok döntése milyen elnököt akarnak semmi jogunk beleugatni egy szomszédos ország szuvenír döntésébe "
" szuvenír döntésébe "
Ez a komment mindent visz XD
5 perce röhögve ülök a gép előtt. És azon túl is, akárhányszor ránézek erre a kommentedre. Még a monitort is majdnem lefejeltem XDXD
Mi az, hogy szuvenír döntés ?
Tudod, hogy micsoda a szuvenír ?
A megalomán diktátorozásod, Orbánozásod, meg a szuvenírezésed az világosan azt mutatja, hogy nem tudtad, hogy eszik, vagy isszák Ukrajnát, csak a teátrális műfelháborodást gyakorlod, minél erőltetebben.
# 1-es / 7-es
Szerinted állagromlás és korlátozás nélkül használható lenne az ukrán atomarzenál, ha meglenne ?
Nézzük az ukrán atomarzenált:
- Tupoljev nehézbombázók: ezek szétlőtt repülőbázisról nem tudnak felszállni.
- Rakétasilók: ezek is a szétlőtt központi irányítóegység nélkül nem tudnak megindulni.
- Harcászati rakéták: Ukrajnának ugyan maradt egynéhány harcászati rakétája, hagyományos töltettel, de azok is bevethetetlenek, a nukleárisak is tönkre mentek volna.
Lehetne Ukrajnának 19 Tupoljev Tu-160-as Blackjack-je, és 500 + robotrepcsije, csak hogy oldanák meg az alkatrész és műszaki támogatást, és a gépek üzemeltetését ?
Azok csak állnának, és állnának a betonon, sehova nem mennének, és Porosenkó / Zeller meg rázná az öklét az ég felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!