Másnak is fáj a Szovjetunió szétesése? Tegnap volt 30 éve, hogy nincs többé.
Figyelt kérdés
Megszűnt a szabadság, a fejünket önként a burzsoázia igájába hajtottuk.2021. dec. 27. 02:06
2/12 anonim válasza:
Igen fáj - a rendszer talpnyalóinak.
3/12 A kérdező kommentje:
Szabad emberekből kizsákmányoltak lettünk
2021. dec. 27. 04:11
5/12 anonim válasza:
Gyenge trollkodás, de azért hozza azt az átlagos szintet, ami ezen az oldalon a politika címszó alatt zajlik.
6/12 anonim válasza:
'Szabad emberekből kizsákmányoltak lettünk"
Fordítva, szabadok lettünk s nem gyarmat.
7/12 anonim válasza:
Igen, nagyon fájó pont. Még volt a dicső Szovjetunió, a fizetésem 3-4 szeresét megkerestem lazán az onnan csempészett arannyal.
8/12 anonim válasza:
Én pont ünnepeltem. Nagy bulit csak azért nem csaptam, mert nem akartam zavarni mások karácsonyát. De egy pohár pezsgőt azért elfogyasztottam.
9/12 anonim válasza:
Nem, nekem egészen más fáj. Ha 30 éve nekem valaki, azt mondja, idáig süllyed Magyarország, azt szemberöhögöm. És most rá kell döbbenni, hogy siralmas de igaza lett.
10/12 anonim válasza:
Igen, nagyon fáj és azóta egyre több a kulák is, most mi lesz??? :o
(viccelek, mielőtt valaki nagyon lepontozna.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!