Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyiket választanád ha...

Melyiket választanád ha kitőrne egy háború ami minket is érintene és miért?

Figyelt kérdés

márc. 8. 10:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

22-es

XD

Miközben olvastam a válaszodat röhögtem egész végig :)

Főleg a végén:D

,,Másrészt az állam a hősi halott családját támogatja 19 ezer őtcáz forinttal."

Ezt nem gondolhatod komolyan még te sem :)

Egy család ,,19 ezer őtcáz forint" mire elég ? XD

Egy magamnak sem lenne elég :)

Ez csak egy koncert ára legfeljebb ,de még annyi sem .:) XD

Na mindegy ,hogy ha jó így le élned egy életett akkor éljél de úgy ,hogy nem rángatsz bele másokat!

márc. 8. 13:59
 22/29 A kérdező kommentje:

,,Hősi halál egy férfi életének a bekoronázasa s nem jutub infuencerkedés, tolni a gta és hasonló agyhalott dolgok."

Én inkább maradok a GTA-nal. :)

Annak lehet ,hogy több értelme van mint ennek amit leírtál :)

Illetve ennek az egész Országnak :)

márc. 8. 14:18
 23/29 anonim ***** válasza:
28%

Gondolkodtam. Férfi és nő életének koronájaa amikor családot alapít. Mivel a mai világunkban Európaban magunk mögött hagytuk a barbár életmódot, ezt kal of duti-val élhetjük ki.

márc. 8. 15:19
 24/29 anonim ***** válasza:
A harmadikat, fogom s megyek nyugatra. Ha nem sikerül inkább a börtön mint ezért a kormányért megdögleni többet lophassanak.
márc. 8. 23:10
 25/29 anonim ***** válasza:
51%
Mosolyogva olvasom, hogy Te kérdező a börtönt választanád. Csak azért, hogy mentsd a kis életed. Nagyon naív vagy, ha azt hiszed, hogy egy háborúban ez így megy. Kapnál egy golyót a tarkódba, a papírodva azt írva, hogy elesett vagy eltűnt és pont. Nem a börtönbe mennél hanem valahol egy árokban oszladoznál.
márc. 9. 20:42
 26/29 A kérdező kommentje:

25-es

,,Csak azért, hogy mentsd a kis életed."

Igen én inkább menteném a kis életemet mint ,hogy ennyi ,,jó szándékú" emberért haljak meg ,mint amennyi ebben az országban van.

Ha egy normális országban,társadalomban élnénk akkor talán azt mondom ,hogy menjünk de így ez esélytelen főleg úgy ,hogy el is vesztenénk a háborút ,mint az előzőeket.Vagy ha nem vesztenénk el ,mert a natos,amerikai hadsereg sikeresen megvédené a határainkat valamelyik ellen is hatalmas nagy lenne itt a baj.PL:Lerombolt épületek,halottak,sebesültek ,gazdasági válság stb. Szóval ha nyernénk is vesztenénk!

márc. 10. 08:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Lehet ,de most így háború elött azt mondom ,hogy inkább halok meg szabad emberként ,mint Orbánék,Dóráék csicskája ként!
márc. 10. 08:30
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#27 Ilyen szöveget nyomsz és közben egy pillanatig sem jut el az agyadig, hogy a körülötted levő országok vezetői közül egyedül Orbán nem akarja, hogy neked meg kelljen halnod egy ilyen háborúban.

De persze a többiekhez menekülnél akik most is mindent megtesznek azért hogy a háború tartson az ukránoknál is sokáig és egyre nagyobb legyen, minket is belevigyenek.

Csak egy percre gondolj már bele abba, hogy még a háború elől elmenekült ukránokat is sokan képesek lennének összefogdosni és erőszakkal visszatoloncolni, hogy ott haljanak meg, miközben az első perctől tudták, hogy esélytelen az ukránok győzelme. Pedig azok hivatalosan menekültként vannak náluk. Szerinted mi lenne ha valóban háborúba kerülne Európa az oroszokkal? Majd akkor küldenék a saját embereiket, téged meg befogadnának és hagynák, hogy ne menj a frontra harcolni? Komoly?

márc. 10. 09:49
 29/29 A kérdező kommentje:

28-es

Link:

[link]

,,hogy még a háború elől elmenekült ukránokat is sokan képesek lennének összefogdosni és erőszakkal visszatoloncolni"

Én ilyet sehol nem hallottam pedig igyekszem tájékozódni.

,,mindent megtesznek azért hogy a háború tartson az ukránoknál is sokáig és egyre nagyobb legyen"

Nem azért tesznek meg mindent ,hogy a háború sokáig tartson hanem azért ,hogy Ukrajna független állam maradjon.

Ha mi magunkat rakjuk bele ebbe a helyzetbe ,mint amiben Ukrajna is van ,csak jól esne nekünk is ha támogatnának minket ,ami függetlenségünket pl:fegyverekkel,kötszerekkel stb.

De egyébként én szerintem legyen minden nemzet,nép szabad ,csak azt érje el úgy ,hogy nem kényszeríti bele azokat az embereket ,akiket nem érdekli ,hogy melyik országban él stb.Szóval a hadsereg legyen önkéntes alapú!Le egyszerűsítve!

márc. 10. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!