Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarország olyan helyzetb...

Ha Magyarország olyan helyzetbe kerülne mint most Ukrajna ti milyen vezetőt választanátok Magyarország számára?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 17:10
A kérdező szavazást indított:
Én egy kompromisszum képes vezetőt választanék, aki tárgyalásokkal oldaná meg a konfliktust
Én egy olyat választanék aki feláldozná az országot a népet és mindent a győzelem érdekében
26 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
34%
Olyan vezetőt aki nem b.sztatja a kisebbségeket és akkor nem lesz konfliktus.
2023. jan. 3. 17:11
 2/31 anonim ***** válasza:
94%
Kívülről NATO országként könnyű bármit mondani, de ha 10 hónapja nem lenne áram és egyebek, akkor egy idő után hajlamosabb az ember a tárgyalásokat választani.
2023. jan. 3. 17:14
 3/31 A kérdező kommentje:

Szerintem a háborúnál minden csak jobb lehet tehát tárgyalni-tárgyalni és tárgyalni mindent megtenni annak érdekében hogy nelegyen háború.

Aki egy ilyen helyzetbe belekényszeríti a népét az egy tömeggyilkos nincs erre jobb kifejezés sajnos.

2023. jan. 3. 17:19
 4/31 A kérdező kommentje:

Aki egy ilyen háborús helyzetbe belekényszeríti a népét az egy tömeggyilkos nincs erre jobb kifejezés sajnos.

Javítottam*

2023. jan. 3. 17:21
 5/31 anonim ***** válasza:
88%

Olyat, aki küzd azért, hogy megvédje a hazámat.

A háború rossz, ezzel egyetértek. De ha a másik opció az, hogy idegen erők annektálják a hazámat, akkor sajnos marad a háború.

AMit te írsz, az az, hogy küzdelem nélkül ismerje el a vereséget és szolgálja ki a megszálló erőket.

Engem '48 és '56 nem erre tanított.

2023. jan. 3. 17:25
 6/31 anonim ***** válasza:
49%

"Olyat, aki küzd azért, hogy megvédje a hazámat."

Ez tudod mit jelent ?

Téged fog először kihajtani a frontra és ott döglesz meg.

2023. jan. 3. 17:27
 7/31 A kérdező kommentje:
A tárgyalás és a kompromisszumok nem azt jelentik hogy mindent elkell dobni, sőt inkább azt jelentik hogy minél több dolgot és területet megkell tartani okos tárgyalásokkal.
2023. jan. 3. 17:29
 8/31 A kérdező kommentje:
ezzel megóvni a nemzeti vagyont az emberek életét és mindent ami az emberi léthez fontos.
2023. jan. 3. 17:30
 9/31 anonim ***** válasza:
19%
Egy értelmiségit, aki hideg fejjel képes gondolkodni, átgondolni a lehetőségeket, pl. érdemes-e harcolni, vagy túl sok lenne az áldozat, stb. Lásd pl. olaszok, dánok, hollandok, norvégok, stb., százezreket megmentettek az értelmetlen ellenállás feladásával.
2023. jan. 3. 17:35
 10/31 anonim ***** válasza:
87%

7

Fegyver van nálam és most elveszem tőled amit csak akarok. Ha ellenálsz, beverem az arcodat.

Innentől kezdve milyen tárgyalási helyzetben vagy? Kompromisszumkészen felajánlod, hogy oké, elviheti az össze skészpénzedet, cserébe az ékszereidet megtartanád? Dehát ő elviheti mindkettőt, hisz.. miért ne tenné meg? Azért, mert te meg szeretnéd tartani? Nahiszen:D

2023. jan. 3. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!