Ha Magyarország olyan helyzetbe kerülne mint most Ukrajna ti milyen vezetőt választanátok Magyarország számára?
Szerintem a háborúnál minden csak jobb lehet tehát tárgyalni-tárgyalni és tárgyalni mindent megtenni annak érdekében hogy nelegyen háború.
Aki egy ilyen helyzetbe belekényszeríti a népét az egy tömeggyilkos nincs erre jobb kifejezés sajnos.
Aki egy ilyen háborús helyzetbe belekényszeríti a népét az egy tömeggyilkos nincs erre jobb kifejezés sajnos.
Javítottam*
Olyat, aki küzd azért, hogy megvédje a hazámat.
A háború rossz, ezzel egyetértek. De ha a másik opció az, hogy idegen erők annektálják a hazámat, akkor sajnos marad a háború.
AMit te írsz, az az, hogy küzdelem nélkül ismerje el a vereséget és szolgálja ki a megszálló erőket.
Engem '48 és '56 nem erre tanított.
"Olyat, aki küzd azért, hogy megvédje a hazámat."
Ez tudod mit jelent ?
Téged fog először kihajtani a frontra és ott döglesz meg.
7
Fegyver van nálam és most elveszem tőled amit csak akarok. Ha ellenálsz, beverem az arcodat.
Innentől kezdve milyen tárgyalási helyzetben vagy? Kompromisszumkészen felajánlod, hogy oké, elviheti az össze skészpénzedet, cserébe az ékszereidet megtartanád? Dehát ő elviheti mindkettőt, hisz.. miért ne tenné meg? Azért, mert te meg szeretnéd tartani? Nahiszen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!