Melyiket választanád ha kitőrne egy háború ami minket is érintene és miért?
Nagyon attól függ milyen háború robbanna ki és kik lennének a politikusok az ország élén.
Amikor az illegális migránsok kezdték el a határainkat támadni, akkor én is mentem volna ha kell hogy védjem az országot. Ha most támadnának ránk valami szomszéd országból, akkor is mennék talán én magam is. Ha viszont hasonló vezetésünk lenne, mint amilyen az ukránoknak van, vagy a mi politikusaink okoznák a háborút és nem is törekednének annak elkerülésére vagy lezárására, mint amit a ballibek szövegelnek is, akkor nem mennék a kedvükért háborúzni, inkább őket rúgnám valagba és zavarnám el.
A harmadik világháború ha kitörne abban meg nincs értelme harcolni, amúgy is csak vesztesei lesznek. Ott az a kérdés ki mikor hal bele.
15-es
Ez a te hozzáállásod.
Az anyém az ,hogy nagyon sok ,,jó" szándékú ember lakik ebben az országban ,amikért én nem vagyok hajlandó az életemet feláldozni.
Most jöhetnek az érvek,cáfolatok ,hogy jó emberek vannak itt ,de az én környezetemben gyakorlatilag az emberek legalább 80% rossz szándékú velem szemben.De néha előfordúl ,hogy egymással is.
Szóval én inkább mennék a börtönbe ,mert ott legalább nem kell meghalni értük.
Meg egyébként is hülyékkel vagyok körülvéve ez már nem oszt nem szoroz.
De persze ez ,csak az én véleményem,hozzáállásom.
Nem itélek el másokat azért ,mert más a véleményük,hozzáállásuk.
Ácsi. Milyen felállással?
Oroszokkal az ukránok ellen?
Az ukrikkal a ruszkik ellen?
20-as
Azt hittem ,hogy mindegy.
Mert most mi a különbség ha oroszország ellen kell menni vagy ha pl:ukránok,szerbek,románok ellen?
Hősi halál egy férfi életének a bekoronázasa s nem jutub infuencerkedés, tolni a gta és hasonló agyhalott dolgok. Így nő életének koronájaa hatodik magyar, hogy gyarapodjon nemzetünk. S nem tiktuk riszálni magat, insta star lenni.
Másrészt az állam a hősi halott családját támogatja 19 ezer őtcáz forinttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!