Bevonulnál katonának?
#37-es vagyok. Nem biztos, hogy kimásolta, lehet hogy pont éppen akkor írt ő is és nem látta.
Nyilván ha épp nem gyilkolsz, mert nincs háború, akkor is elfoglalod magad baromi nehéz, kihívást jelentő dolgokkal...
Megtanulsz vigyázzban állni parancsszóra mint valami debil, megtanulsz bakancsot pucolni, mész edzeni, és eszel egy jót napi 3x. Na a vigyázzban álláson kívül mindet én is csinálom, miután le tudtam a rendes munkámat és nem az adófizetők pénzén hanem saját zsebből. :) de nyilván, mi "hányadék" adófizető emberek sosem leszünk olyan értékes és hasznos tagjai az országnak mint a nagy zseni altisztek amilyen te vagy.
Na menj tovább játszani az 20. században beragadt világodban, csak másokat hagyj ki belőle.
Én inkább a börtönbe megyek, mint engem "hányadéknak" nevezőnek engedelmeskedjek. Minőségi, tiszteletre méltó altiszt lehetsz.
Elnézést, kicsit felhúzott ez a tag. Leiratkozom a kérdésről inkább, nem követem tovább, értelmetlen.
Üdvözlettel, egy "hányadék" pacifista
"De szerintem az altiszti esküm is eléggé szépen körül írja a munkám lényegét..."
Megnéztem az esküt, mert nem ismertem, ide másolok belőle egy részt:
"A különleges szolgálat által megkívánt magas követelmények érdekébe n
tudásomat, testi erőnlétemet a legjobb állapotban tartom, egész életemben erkölcsi
feddhetetlenségre törekszem."
Az erkölcsileg mennyire van rendben, magyar állampolgárokat riogatni, fenyegetni, "hányadék"-nak nevezni?
@46-os
Bocsi, de lemaradtam valamiből? Mikor nevezett minket (engem) a Honvédség hányadéknak? Ezt most komolyan kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!