Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Bevonulnál katonának?

Bevonulnál katonának?

Figyelt kérdés
Szerencsére egyelőre nem tűnik jelentős veszélynek, de kíváncsi vagyok, hogy ki, milyen esetben vonulna be a hadseregbe.

márc. 6. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
66%
#41 Abból lesz katona, aki lusta dolgozni és hülye minden máshoz. Ez így volt a komcsi rendszerben és így van ma is. Lehet itt esküdözni meg hazafias cukormázzal leönteni a sz@rt, ti azért vagytok, hogy meghaljatok a fegyvergyárosokért. Ennyi. Ki az aki a hasznot húzza a háborúból? A katonák? Nem. Az egyszerű emberek? Nem. A rohadék fegyvergyártók. Csak kerítettek köré egy ilyen hazafias baromságot, hogy te önként és dalolva szaladj megdögleni, amíg ők bezsebelik a milliárdokat.
márc. 17. 21:19
 42/63 anonim ***** válasza:

#37-es vagyok. Nem biztos, hogy kimásolta, lehet hogy pont éppen akkor írt ő is és nem látta.

Nyilván ha épp nem gyilkolsz, mert nincs háború, akkor is elfoglalod magad baromi nehéz, kihívást jelentő dolgokkal...

Megtanulsz vigyázzban állni parancsszóra mint valami debil, megtanulsz bakancsot pucolni, mész edzeni, és eszel egy jót napi 3x. Na a vigyázzban álláson kívül mindet én is csinálom, miután le tudtam a rendes munkámat és nem az adófizetők pénzén hanem saját zsebből. :) de nyilván, mi "hányadék" adófizető emberek sosem leszünk olyan értékes és hasznos tagjai az országnak mint a nagy zseni altisztek amilyen te vagy.

Na menj tovább játszani az 20. században beragadt világodban, csak másokat hagyj ki belőle.

Én inkább a börtönbe megyek, mint engem "hányadéknak" nevezőnek engedelmeskedjek. Minőségi, tiszteletre méltó altiszt lehetsz.

Elnézést, kicsit felhúzott ez a tag. Leiratkozom a kérdésről inkább, nem követem tovább, értelmetlen.

Üdvözlettel, egy "hányadék" pacifista

márc. 17. 21:23
 43/63 anonim ***** válasza:
38%
Altiszt...🤣 Vagyis még egy büfészakos katonai diplomát sem tudtál összekaparni. Gratulálok altiszt "úr"🤣🤣🤣
márc. 17. 21:40
 44/63 anonim ***** válasza:
22%
Ja egyébként így plusszba hozzá tenném drága 45# rohadtul nem mondtam, hogy pontosan hol szolgálok, csakhogy Altisztin tettem le az esküt de szakirányú diplomát szereztem...
márc. 17. 23:07
 45/63 anonim ***** válasza:
30%
Lassan olyanok leszünk mint Észak-Korea: kórházra, iskolára nem jut pénz, de a mocsok katonaságra persze milliárdokat kell elszórni. Hiszen a képzeletbeli ellenség bármikor megtámadhatja ezt a Kánaánt.🤣 Ha meg épp nincs ellenség, akkor majd keresünk magunknak.
márc. 17. 23:43
 46/63 anonim ***** válasza:
52%

"De szerintem az altiszti esküm is eléggé szépen körül írja a munkám lényegét..."

Megnéztem az esküt, mert nem ismertem, ide másolok belőle egy részt:

"A különleges szolgálat által megkívánt magas követelmények érdekébe n

tudásomat, testi erőnlétemet a legjobb állapotban tartom, egész életemben erkölcsi

feddhetetlenségre törekszem."

Az erkölcsileg mennyire van rendben, magyar állampolgárokat riogatni, fenyegetni, "hányadék"-nak nevezni?

márc. 17. 23:58
 47/63 Strand Unió ***** válasza:

@46-os

Bocsi, de lemaradtam valamiből? Mikor nevezett minket (engem) a Honvédség hányadéknak? Ezt most komolyan kérdezem.

márc. 20. 13:11
 48/63 anonim ***** válasza:
50%
márc. 17. 15:24, #36-os hozzászólásban tette meg az állítólagos altiszt.
márc. 20. 13:48
 49/63 anonim ***** válasza:
46%
#48 Nem kell foglalkozni vele...majd pont egy alkesz katonatiszt fogja megmondani, hogy ki a hányadék.🤣 Ingyenélő alkoholista disznó az összes.
márc. 20. 13:53
 50/63 anonim ***** válasza:
50%
Senki sem foglalkozik már vele. Amúgy egy csomó hozzászólása törölve lett úgy látom.
márc. 20. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!