Bevonulnál katonának?
Problémát amúgy most kéne megoldani. Hogy világszinten mindenki menjen ki az utcára tüntetni hogy nem akar háborúban részt venni. És hogy a mostani politikai elit takarodjon el akik csesznek tenni bármit is tenni hogy béke legyen.
Csak hát nyilván jobb megvárni azt mikor mondhatjuk azt, hogy aki nem harcol, gyilkol az hazaáruló nulla...
Te mehetsz majd, nyugodtan. Hajrá!
Történelem sz@rni fog a fejedre, ahogy eddig is a közkatonák iránt.
Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak de 3 éve szerződéses vagyok szóval szerintem ti lenétek azok ,akik sírva futnának...
Amúgy ki a fsz mondta, hogy az interneten szokták megvívni? Beképzelitek magatoknak, hogy legyen mibe belekötni hányadékok vagytok...
Egyébként 39# Nagyon ügyesen ki másoltad 37#-es válaszát gratulálni tudok bár az se kizárt, hogy ugyan az a személy vagy csak játszod a nagy embert.
Szerinted vagy szerinte tök mindegy katonának lenni annyi, hogy ölök akkor igazán naív vagy és gyerekes ennyit tudok erre mondani... De szerintem az altiszti esküm is eléggé szépen körül írja a munkám lényegét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!