Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha kapnád a behívót katonának,...

Ha kapnád a behívót katonának, minden esetben bevonulnál? (Egy esetleges háború esetén)

Figyelt kérdés
Volna olyan dolog amiért kifejezetten igen/nem?

2021. júl. 29. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Azonnal nekiindulnék Nyugat-Európába. Ez lenne az a bizonyos utolsó csepp a pohárba, az a végső indítószikra.
2021. júl. 29. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
1 Hogy onnan vonulj be? :XD
2021. júl. 29. 16:06
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen esetben csak és kizárólag fegyver nélküli vagy polgári szolgálatra jelentkeznék, lelkiismereti okokból, ahogy azt a magyarországi (jelenleg felfüggesztett) sorkatonai szolgálatot szabályozó törvény engedélyezi.
2021. júl. 29. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Háborúzzon akinek két anyja van, hagyjanak engem békén
2021. júl. 29. 16:10
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok, így behívót nem kapnék, viszont polgári szolgálatra vagy az egészségügybe mennék önkéntesnek, ha ilyen helyzet állna elő.
2021. júl. 29. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Vonuljon a tököm. Felőlem aztán Putyin alá is tartozhatunk, rég volt ennyire szar ebben az országban élni.
2021. júl. 29. 16:17
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Háború esetén nincs választási lehetőség. Aki nem vonul be, azt Statáriális Bíróság elé állítják.
2021. júl. 29. 16:20
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
7 Közmunkára ítélik Recsken
2021. júl. 29. 16:26
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Vonuljon az aki miatt háború van.

Mutassák meg az aláírásomat amin én hadat üzentem valakinek. Akkor azonnal indulok

Azért mert rosszak a politikusok és ki tör miattuk a háború, ne a kis ember vigye már a bőrét a vásárra. Öljék le egymást a politikusok úgyis ők lopják szét az országot ha éppen nincs háború. Ennyi kockázatot igazán vállalhatnának azért hogy 30 éve büntetlenül lopnak. Akkor ha háború van, és ráadásul miattuk, mert ők a diplomaták nem én, akkor áldozzák fel magukat ők az országért ne én vagy akármelyik kis ember aki nem tehet semmiről

2021. júl. 29. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
98%
Az emberek 99%-a szélsebesen próbálna iszkolni az ellenkező irányba, elbújni a behívó elől. Viszont ilyenkor nem nagyon van választási lehetőség, a behívó nem szabadon választott program. Mire odáig eszkalálódna a helyzet a határok lezárásával kezdenék és úgyis vinnének akár akarsz menni akár nem.
2021. júl. 29. 17:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!