Miért nem használnak kompakt méretű, kézi lézerfegyvereket az ukrajnai háborúban?
Figyelt kérdés
Ezeket minden ellen belehetne vetni, és hatékonyan lenne használható. Vadászrepülők, helikopter. Kivéve a tankokat persze.febr. 7. 16:16
1/27 anonim válasza:
Mert ha lenne is ilyen technológia tömeggyártásban, akkor sem engedhetné meg magának az ukrán hadsereg.
2/27 A kérdező kommentje:
1.: Miért írod feltételes módban? Szerinted nincs ilyen technológia?
febr. 7. 16:21
3/27 anonim válasza:
4/27 anonim válasza:
A telepített légvédelmi lézerek tömeggyártás a is gyerekcipőben jár. De az biztos, hogy kézifegyver, ami hasonló tulajdonságokkal bír, mint egy mostani gyalogsági karabély nincs tömeggyártásban.
Nem hiszen, tudom.
5/27 Alex Fly válasza:
Mert azokkal először az orosz birodalmi rohamosztagosokat fogják felszerelni... Már csak Palputin szenátor aláírására várnak.
6/27 anonim válasza:
Ukrajna nem kapja meg a legújabb fejlesztéseket. Okkal.
7/27 anonim válasza:
"Ukrajna nem kapja meg a legújabb fejlesztéseket. Okkal."
Te sem értelmezted a kérdést, barátom.
8/27 anonim válasza:
"Szerinted nincs ilyen technológia?"
Nyilván nincs harci alkalmazásban bevethető lézer kézifegyver...
9/27 A kérdező kommentje:
8.: De van. Krímben a snipereket azzal vakították el. Arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem használják már.
Itt van pl. ez: [link]
Jöhetnek az okoskák, hogy ez nem harci eszköz, és nem is fegyver, de a dji phantom sem az, aztán mégis használják.
febr. 7. 17:36
10/27 anonim válasza:
#9 Ja, hát ezek után nem is értem miért költenek csilliárdokat kézifegyverekre amikor vehetnének ilyen lézerbotokat pár száz dollárért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!