Ha országunk területére a Dunán bejonne egy hajó amin terroristák vannak milyen eszkozokkel tudnánk elsulyeszteni ? Már nincs 1 db vizi aknank se? Mi maradt a folyami flottilabol?
Szerintem ha egy modern motorcsónak jönne ami tud 80 km /h val menni pár óra alatt simán a parlamentnel lennének és észbe se kapna a rendőrség meg senki .
Vagy ha egy uszaly jönne amit elteritettek az ugyan lassú de nehezen elsulyesztheto pisztoly vagy gepfegyver oda kevés lenne.
Tudom van 3 régi aknamentesito hajó a honvedsegnek amin van gepagyu de szinte biztos vagyok benne hogy 0 24 ben nem bevetheto.
10.: "a gépágyú gellert kapott,vagy célt tévesztett lövedéke nem fog megölni valakit 3 kilométerrel arrébb?"
Ok, de akkor ilyen erővel a hadihajók sem jók, mert azokon is többnyire géppuskák/ágyúk vannak.
Kérdés az is mikor lehet egyáltalán katonai cuccokat használni.
Egy pár órás intervallum alatt meg vegbemene egy ilyen dolog szerintem aligha .
Rendőrség meg a Tek eroforrasai alnak csak rövidtávon készen.
Ez a kábel kihuzas a folyó felett
Mint a középkorban.
működne mint védelem de ezt telepíteni idő lenne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!