Szerintetek Ukrajna megnyeri a háborút?
40-es én szerintem fontos a szempont.
Ha a civilek szempontjából nézzük ,akkor Oroszország jönki vesztesen ,mert az USA nem vesztett embert.
Ez ,csak egy példa volt.
Oroszország veszít embert? Összefújt az orosz szél párszáz ezer kisebbségit, peremvidékit, börtöntölteléket, és FÁK országbeli embereket és lehet a végén lesz 500 ezer veszteségük összesen (halott + sérül együtt).
A Krímmel nyertek 2+ milliót és 2022-ben elcsatoltak még 6 millió főt. Ez +8 millió ember. Nem biztos, hogy lakosság szempontjából Oroszország veszít.
42:
Lényegtelen ,hogy hányat veszített mindenhogy USA jön ki gyöztesen ,mert nem veszített embert egyáltalán.
USA veszteségei: 0
Oroszok veszteségei:
háború kitörése óta több mint 7117 orosz páncélozott jármű, köztük közel 2475 fő harckocsi, 93 merev szárnyú repülőgép, 132 helikopter, 320 pilóta nélküli légijármű, 16 haditengerészeti hajó és több mint 1300 tüzérségi rendszer semmisült meg.
(Ez a cikk az eszközöket tárgyalja ,de minden eszközt emberek használnak ,így az emberi veszteségek száma hatalmas.Az eszköz veszteségből ki lehet következtettni ,hogy hányan haltak meg. )
(Persze az USA is vesztett eszközöket ,de itt a hangsúly az ember veszteségeken van ,de az USA által küldött járművekben nem amerikaiak ülnek hanem ukránok ,így az ö veszteségeik ,ami az embereket illeti! 0 )
Forrás: [link]
Bocs találtam jobb cikket
orosz elnök nemrég véletlenül beismerte, hogy 323 ezer fő az orosz veszteségek száma.
forrás: [link]
Amerikai veszteség 0
Itt nem technikai dologról volt szó, hanem élő emberekről. Az USA egyébként vesztett embert. Vannak bent önkéntesekből összerakott csoportok. Nyilván ezek száma nem összehasonlítható az ukrán vagy orosz veszteségekkel.
De Oroszország +8 millió főben van. Ők összességében 8 millió embert nyertek. Ezen a téren nem járnak rosszul. Minden másban igen, de ebben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!