Hollandia 18 db F 16-os vadászgépet küld Ukrajnának. Fogják tudni ezt használni, egyáltalán mire lehet ez elég a jelenlegi helyzetben?
Figyelt kérdés
#repülők és vágyak
2023. dec. 22. 17:57
21/24 anonim válasza:
#20 meg fognak érkezni, de legkorábban szerintem ősszel. S nagy hatótávolságú rakétákat szerintem nem fognak hozzá kapni (ahogy Taurust sem akarnak - eddig - adni a németek).
22/24 Jeffrey Spender válasza:
Azt viszont elfelejtettem, tényleg, 180 képviselő próbálta megszavazni, hogy adjanak Taurus robotrepülőket, ellenben 480 meg leszavazta.
És akkor robotrepülő nélkül mi értelme van bármilyen vadászrepülőnek ?
Az oroszok vesztettek nem egy Szu-30-as Flanker-t, meg Szu-34-es Fullback-et, mert buta bombázni, meg nemirányított rakétablokkokat eregettek róluk ...
23/24 Jeffrey Spender válasza:
Mennyire jött be az F-16-osok használata ?
24/24 anonim válasza:
#23 annyira hogy már Pokrovszk határában vannak a ruszkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!