A sorkatonaságban hogy lehetett kibírni, hogy az embernek ne legyen egyfolytában szabadság- és honvágya?
Aki közösségkedvelő, extrovertált annak nem volt gondolom honvágya, szabadságvágya, nekik olyan volt, mint egy nyári tábor.
Az introvertált, maguknak való embereknek pokol lehetett.
32-éve volttam katona, a laktanyában nem tudsz unatkozni plusz csak este vagy egyedül , és minden pillanatban foglalkozások vannak az hogy nem tudsz haza menni és akkor mi van a sorkatonaságnak pont ez volt a lényege önállósodj , az ismerkedj , tapasztalj milyenek is az emberek .
Van aki ívásban találta meg magát lelke rajta , nem az enyémet issza úgy voltam vele az már más hogy elég sok baj van az ittas egyénnel, de a katonaságnál tudják a módját hogy a katonát vissza tereljék a helyes útra .
4: Nekem mondjuk a szó szoros értelmében vett nyári táborral sincs tapasztalatom. Napsugár táborba jártam, de az helyben volt, délután ugyanúgy mindenki hazament, mint az iskolából, hétvégén pedig nem volt. Ottalvós osztálykirándulásban is csak egyszer volt részem, az is egyetlen éjszaka volt csak. Úgy érzem, nem is nagyon bírtam volna az ilyesmit.
Amúgy 41/F vagyok, tehát még voltam sorozáson, de a katonaságra alkalmatlan voltam ideges természet és beszédhiba miatt.
Én szociális fóbiás vagyok, én sem mentem sosem osztálykirándulásra sem.
Én már nem voltam, 35 vagyok.
De alkalmatlan is lettem volna, mert pánikrohamot kapnék, ha valahol erővel ott akarnának tartani.
Hogy, simán...
Az a baj, hogy az számít, hogy ki mihez viszonyít és hogy a komfortzónájából ki tud e lépni.
A mai fiatalok többségének pokol lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!