Ukrajna mikor törődik bele hogy nem tudja áttörni az orosz vedelmet? Vagy még évekig próbálkozni fog?
Meddig fog tartani ez a háború 2025 26 vagy tovább?
Mert már mindenki a Nyugat és az oroszok is hosszútávú háborúról beszélnek.
a fentebb említettek nem fizetett bérkommentelők, szerintem ők ingyen csinálják olyan hülyék. pont olyan hülyék mint kanadában a politikusok.
komolyan a mihazánkkal jössz hogy náci párt van? ők miért nácik? azért mert a te fejedban azok? nagyon gyenge érv.
viszont ukrajna:
mirotvorecz, az államilag támogatott halállistája ukrajnának.
azov ezred ami államilag elfogadott:
bandera szobor:
és vele pózolás:
és egyéb:
illetve a most kanadai parlamentben való náci veterán háborús bűnösnek való tapsolás:
zümmögj innen egy kupac lótrágyára jobb helyed van ott.
ja és az azovstalból kihozott katonák tetoválásai:
https://www.youtube.com/watch?v=8TL9TH3LekE&ab_channel=Konfl..
jelenleg a fronton talált eszközök:
Molyember, Hypno, és Alex Fly maguktól korlátoltak.
De Mekklén 10,000 szavas eposzi kommentelése az nagyon nem kóser.
És mégis folyamatosan ontja magából.
Spambot az ilyen.
Nem pénzért csináljak csak meg vannak tévesztve én szoktam cnn is olvasni mindegyik politikai cikk elfogult orosz ellenes és trump ellenes.
Mi magyarok is egy lessajnalt diktatúra képében jelenünk meg .
Ha megkerdezel egy külföldit aki nem járt nálunk az azt hiszi pl Svédországban vagy Németországban hogy itt egy kemény diktatúra van
Mert ezt sugallja nekik a cnn és társai.
Pedig mind tudjuk hogy ez nagyon erős túlzás.
Emberek kb 70 80 % így van ezzel Európában és Amerikában ezt tudja rolunk
10 20 % meg kovetendonek tartja országunk egyedi politikáját
Példaként tekintenek ránk.
Panaszkultúra, és a depresszióra való hajlam, amit most fokozunk, egyébként fokozza a politika is, meg ma már ott tartunk, hogy összehasonlíthatatlanul jobban élünk, mint 10 - 15 évvel ezelőtt, és olyan sokan mély letargiában vannak ettől a rettenetes Magyarországtól meg helyzettől, hogy nem tudom miben, de még Ukrajnát is jobbnak látják.
Csak akkor miért nem költöznek ki ?
Erről a háborúról rengeteget lehetne vitatkozni.
Ukrajna egy jogos önvédelmi harcot fojtatt és jogos hogy nem adja meg magát.
Oroszország törte meg a fegyverszunetett ez tény!!
De egyik magát nagyhatalomnak tartó ország se hagyta volna hogy egy ennyire ellenséges ország legyen a szomszédjabol.
Usa se hagyta volna hogy Mexikó vagy Kanada full ellensegeve váljon és oroszokkal vagy Kínával lépjen egy katonai szövetségbe.
Úgy veszem észre a nyugati tömben már fontosabb az egyén érdeke mint a kollektív érdek.
Pl teljesen rendben lenne pl az lmbtq erőltetese és a nők ösztönzése hogy ne szuljenek gyerekeket,vagy akár az abortusz is .
Ha nem vezetne a társadalmunk lassu kihalasahoz.igen joguk lenne hozzá!
De a társadalom erdeke fontosabb mint az egyén szerintem es a keleti tarsadalmak szerint !
Én ebben a velemenyben láttom a hatalmas szakadékot ember és ember között.
Leegyszerusitve
Nyugati felfogás első te vagy, aztán a család, aztán a nemzet .
Keleti felfogásban első a haza, aztán a család, és aztán te
Szerintem ez elege nagy különbség és ebből származik az egész szakadék az emberek és politikai rendszerek között
Nem néznek önmaguktól hírportálokat.
A legtöbb ilyen ukrán fotelharcos, kiteszi az ukrán színeket a profiljára, és belép több #standwithukraine csoportba. Valamint követnek olyan "szakértőket" akik igazából propagandisták. Nézd meg Rácz András profilját, hogy miket ír, miket oszt meg. Az ukrán melletti csoportokba célzottan válogatják össze azok a sokszor hamis híreket amivel befolyásolják ezeket az embereket. És a legnagyobb probléma, hogy saját magukat zárják buborékba, és teljesen elszakadnak a valóságtól.
45: igen ha már mainstream média, a politico megszülte a kanadában hunkát tapsoló, mosdató cikket:
"És bizony, itt is légből kapott tényeket találtak ki. Az ismételt kimerítő vizsgálatok – beleértve nemcsak a nürnbergi pereket, hanem a brit, kanadai, sőt a szovjet hatóságokat is – arra a következtetésre jutottak, hogy ez az egység nem követett el háborús bűnöket vagy atrocitásokat."
"A kanadai zsidó érdekképviseleti csoportok érthető módon hangosan elítélték Hunka elismerését. De itt is fennáll annak a veszélye, hogy a vádakat jobban befolyásolják a félreértések és feltételezések, mint a történelem és a bizonyítékok."
azt tudom hogy ez először nem a kanadai zsidó érdekképviseletnél borította a bilit hanem izraelben. de majd biztos oda is megy egy telefon hogy tévedtek :D, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!