Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ukrajna mikor törődik bele...

Ukrajna mikor törődik bele hogy nem tudja áttörni az orosz vedelmet? Vagy még évekig próbálkozni fog?

Figyelt kérdés

Meddig fog tartani ez a háború 2025 26 vagy tovább?

Mert már mindenki a Nyugat és az oroszok is hosszútávú háborúról beszélnek.

2023. okt. 2. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

a fentebb említettek nem fizetett bérkommentelők, szerintem ők ingyen csinálják olyan hülyék. pont olyan hülyék mint kanadában a politikusok.

komolyan a mihazánkkal jössz hogy náci párt van? ők miért nácik? azért mert a te fejedban azok? nagyon gyenge érv.

viszont ukrajna:

mirotvorecz, az államilag támogatott halállistája ukrajnának.

azov ezred ami államilag elfogadott:

[link]

bandera szobor:

[link]

és vele pózolás:

[link]

és egyéb:

[link]

[link]

[link]

illetve a most kanadai parlamentben való náci veterán háborús bűnösnek való tapsolás:

[link]

zümmögj innen egy kupac lótrágyára jobb helyed van ott.

2023. okt. 3. 23:34
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

ja és az azovstalból kihozott katonák tetoválásai:

https://www.youtube.com/watch?v=8TL9TH3LekE&ab_channel=Konfl..

jelenleg a fronton talált eszközök:

[link]

2023. okt. 3. 23:51
 43/64 anonim ***** válasza:
100%

meg ahogy az ukrán bérkommentelők photoshoppal próbálják a másikra fogni:

[link]

[link]

2023. okt. 3. 23:54
 44/64 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Molyember, Hypno, és Alex Fly maguktól korlátoltak.

De Mekklén 10,000 szavas eposzi kommentelése az nagyon nem kóser.

És mégis folyamatosan ontja magából.

Spambot az ilyen.

2023. okt. 3. 23:58
 45/64 A kérdező kommentje:

Nem pénzért csináljak csak meg vannak tévesztve én szoktam cnn is olvasni mindegyik politikai cikk elfogult orosz ellenes és trump ellenes.

Mi magyarok is egy lessajnalt diktatúra képében jelenünk meg .

Ha megkerdezel egy külföldit aki nem járt nálunk az azt hiszi pl Svédországban vagy Németországban hogy itt egy kemény diktatúra van

Mert ezt sugallja nekik a cnn és társai.

Pedig mind tudjuk hogy ez nagyon erős túlzás.

Emberek kb 70 80 % így van ezzel Európában és Amerikában ezt tudja rolunk

10 20 % meg kovetendonek tartja országunk egyedi politikáját

Példaként tekintenek ránk.

2023. okt. 4. 00:44
 46/64 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Panaszkultúra, és a depresszióra való hajlam, amit most fokozunk, egyébként fokozza a politika is, meg ma már ott tartunk, hogy összehasonlíthatatlanul jobban élünk, mint 10 - 15 évvel ezelőtt, és olyan sokan mély letargiában vannak ettől a rettenetes Magyarországtól meg helyzettől, hogy nem tudom miben, de még Ukrajnát is jobbnak látják.

Csak akkor miért nem költöznek ki ?

2023. okt. 4. 01:00
 47/64 A kérdező kommentje:

Erről a háborúról rengeteget lehetne vitatkozni.

Ukrajna egy jogos önvédelmi harcot fojtatt és jogos hogy nem adja meg magát.

Oroszország törte meg a fegyverszunetett ez tény!!

De egyik magát nagyhatalomnak tartó ország se hagyta volna hogy egy ennyire ellenséges ország legyen a szomszédjabol.

Usa se hagyta volna hogy Mexikó vagy Kanada full ellensegeve váljon és oroszokkal vagy Kínával lépjen egy katonai szövetségbe.

Úgy veszem észre a nyugati tömben már fontosabb az egyén érdeke mint a kollektív érdek.

Pl teljesen rendben lenne pl az lmbtq erőltetese és a nők ösztönzése hogy ne szuljenek gyerekeket,vagy akár az abortusz is .

Ha nem vezetne a társadalmunk lassu kihalasahoz.igen joguk lenne hozzá!

De a társadalom erdeke fontosabb mint az egyén szerintem es a keleti tarsadalmak szerint !

Én ebben a velemenyben láttom a hatalmas szakadékot ember és ember között.

2023. okt. 4. 03:50
 48/64 A kérdező kommentje:

Leegyszerusitve

Nyugati felfogás első te vagy, aztán a család, aztán a nemzet .

Keleti felfogásban első a haza, aztán a család, és aztán te

Szerintem ez elege nagy különbség és ebből származik az egész szakadék az emberek és politikai rendszerek között

2023. okt. 4. 04:08
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem néznek önmaguktól hírportálokat.

A legtöbb ilyen ukrán fotelharcos, kiteszi az ukrán színeket a profiljára, és belép több #standwithukraine csoportba. Valamint követnek olyan "szakértőket" akik igazából propagandisták. Nézd meg Rácz András profilját, hogy miket ír, miket oszt meg. Az ukrán melletti csoportokba célzottan válogatják össze azok a sokszor hamis híreket amivel befolyásolják ezeket az embereket. És a legnagyobb probléma, hogy saját magukat zárják buborékba, és teljesen elszakadnak a valóságtól.

2023. okt. 4. 07:23
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

45: igen ha már mainstream média, a politico megszülte a kanadában hunkát tapsoló, mosdató cikket:

[link]

"És bizony, itt is légből kapott tényeket találtak ki. Az ismételt kimerítő vizsgálatok – beleértve nemcsak a nürnbergi pereket, hanem a brit, kanadai, sőt a szovjet hatóságokat is – arra a következtetésre jutottak, hogy ez az egység nem követett el háborús bűnöket vagy atrocitásokat."

"A kanadai zsidó érdekképviseleti csoportok érthető módon hangosan elítélték Hunka elismerését. De itt is fennáll annak a veszélye, hogy a vádakat jobban befolyásolják a félreértések és feltételezések, mint a történelem és a bizonyítékok."

azt tudom hogy ez először nem a kanadai zsidó érdekképviseletnél borította a bilit hanem izraelben. de majd biztos oda is megy egy telefon hogy tévedtek :D, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.

2023. okt. 4. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!