Ukrajna mikor törődik bele hogy nem tudja áttörni az orosz vedelmet? Vagy még évekig próbálkozni fog?
Meddig fog tartani ez a háború 2025 26 vagy tovább?
Mert már mindenki a Nyugat és az oroszok is hosszútávú háborúról beszélnek.
Kérdező, hát itt azért vannak propagandisták.
Ha más nem, John_McClane az volt.
McClane eposzi hosszúságú kommentjeit is elolvastam, annak ellenére, hogy a szemem is kifolyt. De már nincs türelmem. És belegondoltam, nem is normális, amit csinál.
Kisregényeket írt
- a repüléstudományról,
- a személyi felszerelésről,
- a villamosmérnök szakmáról,
- az energetikáról,
- az Ejjus elmarasztaló emberi jogi jegyzékről,
- és nagyon rá van állva erre a háborús hangulatkeltésre, démonizálásra, dehumanizálásra is.
10,000 karakterrel.
Amennyit van az oldalon, ezekkel számolva nem fér bele egy napba, hogy még egyen - igyon és WC-re is járjon.
Egy ócska multiacc, több emberrel üzemeltetve.
Alex Fly-nál is állandóan a Krím krím krím krím... de tuti halvány lila dunsztja nincs hogysmint és merre történt.
El tudom képzelni, hogy az illető valahol a Duna-Tisza közén él, és mégis annyira dobog a szíve a Krímért, hogy csak na :D
Alex Fly, a világon kismillió vitatott hovatartozású terület, ország / állam, és nép van, és mégis csak az ukránokért vérzik a szíved.
Moldovát is néhány éven belül be fogja kebelezni Románia, nem épp a legszabályosabban, és volt - nincs az az országocska, sőt már most holt nyelv a moldáv, és a moldáv nép is a végnapjait éli.
Mert törvényt hoztak egyoldalúan arról, hogy a moldáv az valójában román. Mint ahogy Szaddám törvényt hozott Kuwaitról.
Vajon őértük is fogsz ekkora lelkierővel kommentelni, mint Ukrajna kapcsán ?
Alex Fly, tegyük fel, Ukrajna háborút veszt, súlyos területi veszteségekkel, több, mint a négy megye + a Krím, Zelenszkij úgy jár, mint Ceausescu, a veszteségek nyilvántartása elérhetővé válik, több százezer halott és hadirokkant, és nemzetközileg is elismerik, hogy azok a területek immáron de jure Oroszország részei, akkor mit fogsz csinálni ?
Kommentelsz továbbra is, hogy márpedig Ukrajna ?
Lehetséges, hogy csupán a nyugati média hatása ezt váltotta ki pár embernél.
Annyira erős az ukrán propaganda, hogy nem csodálkoznék rajta.
Én inkább egy szóval jellemzném őket...russzofób.
Vágyvezérelt, valóságtól elrugaszkodott russzofóbok, akikre már nem tud hatni a valóság.
A kérdés már csak az, hogy fizetve vannak, vagy a nyugati propaganda médiának ennyire erő hatását láthatjuk?
Milyen Nyugati sajtóterméket fogyaszthatnak az illetők ?
Mert állandóan megy a nyafi, hogy a köztévére, az Indexre és társaira rá sem néznek, mert szemét oroszbérencek.
Csak hogyan ?
Unalmasan olvassák fel / írják meg, hogy 3 nevenincs falu cserél gazdát az oroszok és ukránok között, napi 50 - 200 méteres haladással, és nem is tudom milyen logikai szállal, de az oroszbérenc billogot és szitkozódást kapásból megkapják a felsorolt médiaszolgáltatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!