Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az ukránok,hogy fogják kommuni...

Az ukránok,hogy fogják kommunikálni(akár belpolitikailag akár külpolitikailag) a területi veszteségeiket a háború végén?

Figyelt kérdés
Már minden szakértő egyet ért abban,hogy nem tud minden területet felszabadítani Ukrajna. Ergo lesznek területi veszteségei. Viszont az ukránok egyik feltétele az,hogy minden területet adjanak vissza nekik az oroszok. Ebben nagyon határozottak. És eddig sose engedtek ebből. Na most ha véget ér a háború területi veszteséggel hogyan tudják úgy kommunikálni,hogy bizonyos részek orosz kézen maradtak hogy az ne legyen totális kudarc?

2023. aug. 5. 20:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%
Ásnak egy tavat valahol középukrajnában és csinálnak rá egy félszigetet,és ez lesz a Krím félsziget,amit hősiesen visszafoglaltak.
2023. aug. 7. 17:15
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ukránoknak nem kell magyarázkodniuk, akár veszítenek területet a végén, akár nem, az, hogy sikerült megvédeniük az országukat a belorusszizációtól, egy nagyon komoly hőstettként vonul be a történelembe.
2023. aug. 7. 18:21
 33/35 anonim ***** válasza:
66%

13:

“a soros gyerek is elmondta az utolsó ukránig”

Forrás?

2023. aug. 7. 18:28
 34/35 anonim ***** válasza:
61%

“a soros gyerek is elmondta az utolsó ukránig”

"Forrás?"

Undorító az egész, odatekertem neked. Ha van gyomrod hozzá nézd meg az egészet, én nem bírtam csak harmadjára.

soros: Az utolsó ukránig

[link]

soros: Nem lehet újabb világháború? Szerintem most nem ez a helyzet.

[link]

2023. aug. 7. 19:18
 35/35 anonim ***** válasza:
60%

34:

Köszönöm, nem ismertem azt a megnyilatkozását, amiből ez össze lett vágva.

Azon gondolkodom, hogy vajon ez a szemöldökemelgető Apáti Bence ennyire ostoba, hogy ilyen megvágott anyagokat készpénznek vesz, vagy ennyire aljas, hogy maga vágja meg azokat ilyen manipulatív módon.

Megtaláltam a teljes panelbeszélgetést, amiből a bejátszások származnak. Az “until the last Ukrainian”-t tartalmazó mondat egy olyan gondolatmenet része, ahol A. Soros azt a típusú, korlátozott nyugati szolidaritást és áldozatvállalást bírálja szarkasztikus hangnemben, amely azt mondja pl., hogy hajlandók vagyunk áldozatot vállalni a klímaváltozás ellen, de aztán mégsem igazán tesszük, vagy hogy hajlandók vagyunk harcolni Ukrajnáért, no igen, (de csak) az utolsó ukránig.

https://www.youtube.com/live/wrJrMY0a3ZE?feature=share

1:34:28-tól

Alex Soros egy izgága jelenség, nem túl jó szónok, és ez is egy szerencsétlen megjegyzése volt, mibz ahogy az is tény, hogy az Oroszországgal szembeni fellépés tekintetében kétségtelenül héja. De ne komolytalankodjunk már, ő itt az utolsó ukrán emlegetésével nem a saját hozzàállását ismerteti, hanem éppenhogy az általa bírált mentalitást gúnyolja.

2023. aug. 8. 05:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!