Az ukránok,hogy fogják kommunikálni(akár belpolitikailag akár külpolitikailag) a területi veszteségeiket a háború végén?
19.
Tudod mit? Linkeljen neked zelenszij valamelyik embere, ők tudnak ukránul.
Én nem tudok de gondolom te tudsz.
Majd az-az Ukrán kormány aki valahogy majd kommunikálja a területi veszteségeiket a háború végén. Majd ők megmutatják neked az alkotmányukat.
16.
Most olvastam végig a kommentedet. Hála Istennek, hogy el tudtatok menni onnan. Jó egészséget kívánok nektek.
Kárpátalja!
Az igaz teremtő Isten óvja Kárpátalját. És minden hős Ukrán katonát akik ezekben a percekben is egy drogőzös zsarnok parancsára menetelnek a halálba. Fogad be lelküket Istenem!
Megváltó Krisztus! Védelmezd a családomat a barátaimat akikre mindig számíthattam.
Magyarok Nagyasszonya Szűz Mária! Tarts meg engem szívedben ,és mindazokat akik bátran kiálltak mellettem a legnehezebb időkben. Mindazokat akik az országod minden részéről azonnal jöttek, hogy akár vérünkel is védjük egymást.
A google beépített fordítója nekem ezt a szöveget dobta ki:
From 2024, legal entities will have access to the agricultural land market, and the maximum amount of holdings will increase to 10,000 hectares.
Foreigners will be able to buy Ukrainian lands only after an appropriate decision is made at a national referendum. When it will take place is not known.
Ez alapján csak helyi cégek vehetnek 2024-től, az meg elég nonszensz lenne, hogy ukrán cégeknek tiltva legyen a földvásárlás, akár van mögötte külföldi anyacég, akár nincs.
"A cikk pont azt írja, hogy ukrán állampolgárok vehetnek földet és nincs ismert időpontja, hogy ezt vállalkozásoknak is engedve lesz. Tehát homlokegyenest az állítás ellenkezőjéről szól a belinkelt ukrán cikk."
Nem a cikk pont azt írja: "Ukrajna állampolgárai legálisan vásárolhatnak és adhatnak(!!!!) el mezőgazdasági földterületet.
"2020. március 30-ról 31-re virradó éjszaka a képviselők elfogadták a 2178-10.(!!) számú törvényjavaslatot, amely a földpiacot(!!!!!) vezeti be.""""
"A törvény hatályon kívül helyezi a mezőgazdasági földterületek értékesítésére vonatkozó moratóriumot(!!!!!), amely 1917 óta időszakosan érvényben van."
A törvény hatályon kívül helyezi a vonatkozó moratóriumot!!!( állami tulajdont) Tanulj meg szöveget értelmezni. És most már indulj a fizetésedért!!
"És azt hol írja a cikk, hogy külföldiek is"
Keresd meg ezt a törvényjavaslatot 2178-10. És keresd meg önállóan az 1917 óta időszakosan érvényben lévő törvényt aminek ez lépett a helyébe 2178-10.
Önállóan, a sseneked még anuci törli biztos.
Te zellerke bérence.
"Aha, oké, már értem miért nem tudsz elolvasni egy cikket se teljesen."
Én is értem már, hogy te miért nem akarsz felfogni olyan tényt ami a szemed előtt van.
Majd megkérem az egyik ismerőst hogy, keresse meg a módosított törvény teljes szövegét. És bemásoljuk ide neked ukránul, és természetesen magyarul is. Csak neked. A te kedvedért.
Te okoska, zellerke kicsi fia.😂🤑🥬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!