Magyarországnak több esélye lenne a Wagnerhez hasonló zsoldoscég alkalmazásával a trianoni revízióra, mint saját hadsereggel?
#30.: "a magyarok hozzáállása járult hozzá nagymértékben Trianonhoz."
Most hogy mondod: mert nem harcolt az ország a saját érdekéért, a saját területeiért, hanem Károlyiék és Kunék vezetésével tálcán kínálták azt a területrablóknak.
A törökökkel bezzeg nem lehetett megcsinálni a saját Trianonjukat, de ők vették is a fáradtságot, hogy küzdjenek ellene.
Ehhez képest nálunk folyamatosan megy a siránkozás, hogy hogyan bántunk a kib*szott kisebbségeinkkel. Így érthető is, hogy oda jutott ez az ország, ahová. Ennyi.
#29.: Persze. A területrablók csak kényelmesen beültek abba, amit a magyarság megteremtett, felépített.
Vagonszámra vitték ki az országból a rablott holmikat, eszközöket, terményt, jószágot, még a távíróvezetékeket is letépkedték.
El lehet olvasni Harry Hill Bandholtz: Napló nem diplomata módra - román megszállás Magyarországon c. könyvéből.
Persze most már tudjuk itt egyesektől, hogy mindez azért történt, mert nem pátyolgattuk szegény nemzetiségeinket.
#33.: Mire alapozod, hogy én fittyet hányok az említettek jogaira?
Mire alapozod, hogy én jobboldali vagyok?
Miért rovod fel Trianont a jobboldaliak bűnének?
#35.: "mire alapozod, hogy a nemzetiségek csak beleültek abba, amit a magyarok megteremtettek?"
Miért, nem azt csinálták az elrabolt területeinken? Mit tettek ők még ahhoz, amit ez az ország 1000 év alatt megteremtett, felépített? Ők élősködnek a termőföldjeinken, az infrastruktúránkon, a természeti kincseinken, a településeinken.
#37.: Rólam van szó?
Fáj az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!