Magyarországnak több esélye lenne a Wagnerhez hasonló zsoldoscég alkalmazásával a trianoni revízióra, mint saját hadsereggel?
#11.: "Trianon jogszerű és igazságos volt"
Látom, elgurult a gyógyszered.
A kérdezőnek: nem zsoldosokban kellene gondolkozni elsősorban, hanem a magyarságért harcolni kész olyan emberekben, mint a Betyársereg és hasonló csoportok.
Őket kellene államilag felfegyverezni és kiképezni, aztán úgy bevetni, mint annakidején a Rongyos Gárdát 1920-ban és 1939-ben.
#15.: "ezer éve csak egymást gyepáljuk a szomszédainkkal"
Megnézném én azt, hogy valójában kinek mennyi gyűlik az "ennyit ártottam a másiknak" nevű képzeletbeli mérleg serpenyőjébe.
#17.: "mi sem voltunk éppen szentek a többi nemzet fiaival-lányaival"
Miről maradtam le, mit követett el már megint ez az átkozott magyarság? Gyarmatosított? Hódított? Háborúkat robbantott ki? Békétlenkedett?
Tudtommal történelmünk túlnyomó részében éppenhogy mások ellen védekeztünk, gyarmatosításra, hódításra meg aztán végképp nem volt így lehetőségünk. Akkor meg miről van szó? A szokásos önpofánköpködés a nagy semmiért?
"nem lesznek gyárak, munkahelyek, GDP -> fejlődő gazdaság, több pénz hó végén a zsebedben"
Valóban, amíg Magyarország ilyen kicsi, tönkretett és belső piacának nagy részétől, nyersanyaglelőhelyeitől, természeti kincseitől, tengerpartjától megfosztott rezervátum.
#19.: "Elég sok van a magyarok rovásán is. És amit ők tettek másokkal"
Kíváncsian várom a kifejtését, hogy mit tettek.
"Itt olvastam valakitől"
Te is jó helyen művelődsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!