Mi lehetett ma az ok, délutánra elfogyott a vodka? És ezzel együtt a lelkesedés? És ha holnap reggel megint legurít egyet, akkor irány megint Moszkva?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 21:11
1/21 anonim válasza:
Ki tudja mi lesz, lehet hogy ez csak csel. A Putyin-pártiak megnyugodva szombat éjjel jól beb@sznak aztán akkor törik rájuk a várost a Wagnerek, ha van eszük.
2/21 anonim válasza:
Igen, pont mint a south parkban a konföderációsok a mogyesz snapsszal.
3/21 anonim válasza:
Hát ha egy csel volt az egész akkor jár a keksz, gyakorlatilag az egész világot megprankelték
4/21 anonim válasza:
Az a baj nem csak a vezetőket szidta, de a háború feleslegességét is elismerte, miszerint az oroszok hazudtak Putyinnak az ukránokról stb
5/21 A kérdező kommentje:
Meg amúgy az is milyen már, hogy azt mondja azért fordult vissza, mert rájött, hogy itt orosz vér folyna. Mégis mi az isten folyik már itt nem tudom mióta? :D Annyira kíváncsi lennék mi volt a terve. Elfoglalt egy város simán megy Moszkva felé minden szuper és akkor rájön, hogy á menjünk má haza. De tényleg. Azt gondolná, hogy ilyen dolgokat azért már csak el lehet dönteni, hogy menjen e a sereg Putyinnak vagy sem. Ez is olyan, mint amikor rájövök félúton, hogy basszus otthon maradt a bankkártya menjünk haza.
2023. jún. 24. 21:25
6/21 anonim válasza:
es miért hallgatna egy ilyen báb lukasenkára akinek semmi jelentosege nincs....
7/21 anonim válasza:
én se nagyon értem, most ez a Lukasenka fogja leváltani az orosz védelmi minisztert?
8/21 anonim válasza:
mindenkepp furcsa ez az egész.
-lehet h a wagner vezér csak cselez
- lehet hogy valami orosz hacker feltörte a telegramját de közben támad
- lehet hogy valóban megegyeztek, de vajon mit kinalhattak neki mert nem csak 2 vezetőt szidott, de egesz haborut, stb
bármelyik eset is igaz, mind logikátlan és furcsa
9/21 A kérdező kommentje:
#6 nah az meg a másik. meg egyáltalán. mennek a tankkal moszkva felé és csörög a telója folyamatosan és pont ezt veszi fel és fordítja vissza a tankot az autópályán.
azt kell mondjam csalódott vagyok, hogy nem megy tovább a sztori :D most ezért követtem egész nap? :DD olyan, mintha a csapatok bemennének az öltözőbe a 70edik percnél. te meg megvetted a jegyet, meg a popkornt meg minden.
2023. jún. 24. 21:33
10/21 anonim válasza:
de ugy nézz ki visszafordult, mert nem kapjuk a hireket, hogy moszkva fele haladna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!