Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK-sok hatalmas lelkesedésse...

A DK-sok hatalmas lelkesedéssel fognak leszavazni a 2022-es választáson a Márki-Zay Péter vezette közös ellenzékre?

Figyelt kérdés

2022. jan. 7. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy nem. Inkább fogukat szívva, kínjukban. Egy részük meg nem is, lehet inkább nyomnak egyet az ISZOM-ra vagy otthon maradnak.
2022. jan. 7. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Nyugi, majd győzelem esetén derül ki, hogy ki lesz min.elnök.
2022. jan. 7. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Majd Feri megmondja nekik, hogy mit kell csinalni es mikor.
2022. jan. 7. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Mármint Csongrád nem tudom melyik körzetében? Gondolom igen.

Mert listán az Összefogásra lehet voksolni.

De nyugi ez csak az orbánistáknak okoz problémát.

2022. jan. 7. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok lelkes, de nem tenné meg, hogy másra szavazok, vagy nem megyek el. Abban bízom, hogy ha kormányra kerül MZP és rájön, mit jelent az, akkor visszavesz az arcából. Még jobb lenne, ha Dobrev Klára lenne a miniszterelnök. Tudom, ez sokaknak nem tetszene, de nem furcsa, hogy ő sosem beszél hülyeségeket, amiket aztán a fideszes média felhasználhat? Azért, mert ő profi. MZP megy egy hataloméhes amatőr. De a nép ezt az Orbán 2.0 stílust akarja.
2022. jan. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!