Melyek azok az országok, amelyek az oroszok oldalára állnának, ha azok megpróbálnák elfoglalni Európát?
"És a 14-es kommentemre bezzeg nem reagáltatok."
És mégis mit kéne reagálni erre
Hiszen ha úgy is lenne hogy pl. Mexikó egy az USA számára fenyegető szövetségbe lépne be, akkor sem változna a véleményünk, az USA problémája lenne. Nem tudna túl sokmindent tenni ha az a szuverén ország meghozza azt a döntést. És igen, az USA is el lenne ítélve akkor a világ által, nem az lenne az első eset és nem is az utolsó
Ja és hozzá kell tennem hogy nem legitimálna az sem semmilyen agressziót, nem adna jogalapot semmilyen követelésre az USA-nak
Talán meg kéne érteni az oroszok igényét, hogy ne legyen a NATO a szomszédjukban, abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy az USA sem szeretne orosz katonai szövetséget a saját szomszédjába.
Vagyis, nem kellene arra törekedni, hogy minél közelebbről fenyegethessék Oroszországot. Különben is, mi köze van egyáltalán az USA-nak Ukrajnához, a világ túlfeléről???
Na ezért nem reagált senki a 14#-re, mert itt is bemutatod hogy semmi értelme nincs
Az egyik füleden be, a szádon meg csak a trágya folyik ki amit az oroszoktól hallgattál
Szóval hagyjuk, menj Oroszorszagba és védelmezd a "jogos érdekeit" fegyverrel!!
Ebben mi akadályoz meg téged?
Mondjuk az, hogy nem oroszpárti vagyok, hanem csak objektív. Nem hallgatok semmilyen propagandát sem (veletek ellentétben), de használom a józan eszem és élettapasztalatom (nekem van, többetekkel ellentétben).
A háborújuk cseppet sem jogos. Viszont meg kell érteni, mi vezetett odáig, hogy megtámadják Ukrajnát, méghozzá azért, hogy a jövőben el lehessen kerülni az ilyesmit. (Az már nagyobb baj, ha a nyíltan vagy a háttérben hatalmon lévők valójában nem is akarják elkerülni, tekintve, mennyi hasznot lehet húzni a háborúkból.)
23, az érvelésed nem éppen konstruktív, azaz, én érveknek sem nevezném.
Nem szabad vitázni olyasvalakivel aki hazugságokat használ csak "érv" gyanánt, azaz én nem érvelek
Engem nem érdekel az a hazugságtenger amiben te lubickolsz
Akármi is, de érdekel, különben nem válaszolgatnál notóriusan.
Amúgy oda sem figyelsz arra, amit írok. Nézel, de nem látsz, olvasod a betűket, de a mondanivalóm lényege tudatod felszínét sem súrolja.
Nem arra váladzolsz, amit írok, hanem mondod a magadét.
Amúgy, mit gondolsz hazugságnak abból, amit 24-ben írtam (vagy a korábbi kommentjeimben)? Konkrétan.
Az oroszpárti 2 és fél pipásnak volt kérdése, hogy vajon az USA mit tenne, ha lenne mellette egy ellenséges ország. Hát kezét csókolom, ott van Kuba, amely vagy 60 éve egy ellenséges szövetség tagja de facto, ruszofil állam a mai napig, de az USA nem rohanta le még egyszer sem, pedig megtehette volna, főleg a SZU bukása után.
Oroszország egy veszélyes állam, és ha már egy tömbbe kell tartozni, legyen az, amit az USA vezet. Az orosz világ nem jó világ. Tapasztalta a magyarság 40 évig, nem értem miért akar a társadalom nagyrésze újra orosz satelit állam lenni.
Még egyszer, a nagyon gyengébbek kedvéért: nem oroszpárti vagyok. Sem ukránpárti. Ti olyan egyszerű elmék vagytok, hogy tényleg képtelenek vagytok kissé komplexebben szenlélni, átlátni a dolgokat, ami meghaladja az amerikai filmek színvonalát, melyben az amerikaiak mindig jók, az oroszok mindig rosszak? Ennél a világ kissé bonyolultabb.
Háromésfélpipás azt írta, azt kérdeztem, mit tenne az USA, ha lenne mellette egy ellenséges állam. NEM, NEM EZT KÉRDEZTEM. Nem sikerült felfognia kérdésem lényegét, mely az volt, hogy miért nem tartja tiszteletben az USA Oroszország igényét arra, hogy ne legyen mellette a NATO, ha egyszer ők sem szeretnék ugyanezt fordított felállásban.
Orosz fennhatóság alá kerülni pedig NEM akarok, és más sem akar. Viszont azt sem akarom, hogy Nyugatról diktáljanak. Kis ország vagyunk vagy sem, semlegesnek kellene lennünk, a többieknek pedig tiszteletben tartani a semlegességet.
De mindenekelőtt AZT AKAROM, MINT BÉKÉS TERMÉSZETŰ, KOMPROMISSZUMPÁRTI, A HÉTKÖZNAPI EMBEREK ÉRDEKEIT ELŐTÉRBE HELYEZŐ SZINTÉN HÉTKÖZNAPI EMBER, HOGY BÉKE LEGYEN!
És semmilyen magyarázatot nem tudok elfogadni a további öldöklés igazolására, semelyik részről!
"És semmilyen magyarázatot nem tudok elfogadni a további öldöklés igazolására, semelyik részről!"
Ha nem tudnál elfogadni, akkor nem az agresszor érdekeit hangoztatnád, hanem elhatárolódnál az oroszoktól is. És akkor lennél független, ha mindkét felet élesen elítélnéd, orosz érdekeket nem néznél. Márpedig te az orosz érdekeket szemlélve az önvédelmet folytató Ukrajnát ítélnéd el, azaz te nagyon messze vagy a függetlenségtől.
Az amcsikat el lehet persze ítélni, de ez a legkevésbé sem igazol semmilyen orosz lépést, egyiket sem
Hú b+
Kicsi ország, hogy lehetne semlegeses? Nagyon naiv ember vagy, ha azt hiszed, hogy a muszkák, vagy akárki tiszteletben tartaná Magyarország semlegességét, ha azok lennénk. A Harmadik Birodalmat anno érdekelte, hogy semlegesek akarunk lenni? Nagyon nem. A naivitásodat alaposan kihasználják a ruszki dezinformátorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!