Van egy kábitószeres ember aki fűvel él, nem beszélek vele, mindössze tudni róla hogy bünözö,és néha azt veszem észre hogy több napra is megpróbálja a gondolataimat elfoglalni, szenvedésre kényszeriteni, és az a kérdés hogyan tudom ezt megszüntetni?
Az majdnem teljesen biztos, hogy nem a füves illető "szállja meg" a gondolataidat. Hogy mi okozza ezt az érzést, azt távolról csak találgatni lehet.
Ha idegen behatások ellen akarsz védekezni, akkor hordhatsz magadnál, lehetőleg medálként egy normális(felfelé álló) pentagrammot, vagy egy darab krizopráz nevezetű követ. Mindkettőt nagyon könnyű beszerezni. Mindkettő annál hatékonyabb, minél tovább hordod őket magadnál-magadon. Mindkét említett tárgyról úgy tartják, hogy védi a viselőt az idegen behatásoktól. Ha a probléma fennáll akkor is, amikor hordod ezeket a tárgyakat, akkor az, amit érzel nem kívülről jön.
Jelentsd fel. Sétálj be a rendőrségre és mondd, hogy egy kábítószeres megpróbálja a gondolataidat elfoglalni.
Írj ha kiengedtek.
"Kérem trollkódók"
Én pedig téged kérlek, ha megkapod a trollódot, küldd el nekem is, hogy könnyebben felismerjem őket!
.
Két trollkódot máris elárulok neked:
- a hosszú ó használata és
- szóközgyakorielhagyása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!