Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért gondolják ukrán fanok...

Miért gondolják ukrán fanok azt, hogy gyenge az orosz sereg?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 00:29
1 2 3 4
 31/34 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Az orosz harckocsikat és repülőket csak kivágták a betonplaccra és nemtörődünk hozzáállással "tárolták le", békeidőben simán teljesen tönkrementek a szabad ég alatt, és élesben ha megdobálják azokat kaviccsal, kapásból kilövődnek.

Máshol meg próbálnak egy Kazahsztán / Nevadai-sivatag méretű területet leakasztani nekik, meg legalább hangárt keresni nekik ...

[link]

[link]

2023. ápr. 30. 14:08
 32/34 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Afganisztánra kár hivatkozni, az birodalmak temetője, Nagy Sándor óta.
2023. ápr. 30. 14:09
 33/34 A kérdező kommentje:

Kis fun factor, ezen én is meg lepődtem, orosz oldalt elég sok MP-40est láttam.

[link]

Itt egy rövid összefoglaló, ez ugyan egy amerikai politikus, persze kaptam erre is az ívet, hogy egy ügyeletes amerikai bayer show-ban egy kiégett politikus dumál...

2023. ápr. 30. 14:10
 34/34 A kérdező kommentje:

[link]

nem sűrűn, de láttam több ilyen képet is, azért erre kíváncsi vagyok, hogy mennyire hiteles, minden esetre el tettem magamban, nem is cáfolta meg eddig senki se, de meg se erősítette eddig senki se.

45 óta folyamatosan halmozták fel a fegyvereket.

2023. ápr. 30. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!