Melyik hadseregbe van a legkeményebb kiképzés?
Figyelt kérdés
18 évesen menni szeretnék valami kemény durva seregbe ahol nem számíta technológia meg felszereltség.Kemény kíméletlen szívós kegyetlen kiképzést akarok!Oroszország jutott rögtön eszembe azon belül spetznaz csak az a probléma hogy ott 5 év az alap kiképzés.A VDV-nél nemtudom mennyi de ha lehet 1-2 évre akkor oda mennék.Ezen kívül Vietnámra gondoltam ismerek olyat aki onnan jött vissza és kemény bika lett!Afganisztán,Korea se lenne rosz szerintem.USA meg NATO tagállamok nem nagyon érdekelnek nem akarok 1 évet tanterembe tölteni ígyis eleget töltöttem...2010. okt. 7. 12:16
11/17 anonim válasza:
"Kettős állampolgár vagy magyar-ukrán.18"
Ukrajnában nincs kettős állampolgárság
12/17 anonim válasza:
Idegenlégiónál nincs keményebb.
13/17 A kérdező kommentje:
Gyerekként még van vagyis 18 éves koromig kell eldönteni melyiket választom.A Francia Idegenlégió tényleg jó én mindenféleképpen veszélyes és durva helyre akarok menni hogy kemény legyek nem akarok katona lenni.Ecuadorrol mi a véleményetek?Van 1 gyerek aki onnan jött és elég komolyan kiképezték!
2010. okt. 7. 16:34
14/17 anonim válasza:
"nem akarok katona lenni" - elég durva önellentmondásba ütköztél.
15/17 anonim válasza:
Nem ismerlek,de az írásaid alapján azt mondom,egy hét múlva megbánnád,hogy elmentél egy ilyen helyre.
16/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy rossz a helyesírásom és rosszul fejezem ki magam de csak félig vagyok magyar és nehezebb valamivel nekem és szerintem ehhez semmi köze hogy nem fogom bírni a kiképzést...
2010. okt. 8. 12:17
17/17 anonim válasza:
nem a helyesírásodra gondoltam,hanem úgy egyáltalán a stílusra,ami átjön az írásodból.
végülis azt sem mondtad el,miért akarod ezt az egészet. ha nem akarsz katona lenni,nem akarsz ebből élni,akkor mire jó ez a több év szenvedés?
nem igazán értem a logikád,pusztán azért mert 'kemény' akarok lenni,nem megyek el a vietnámi,vagy ecuadori idegenlégióba..
de lehet hogy én vagyok a fura. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!