Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik hadseregbe van a...

Melyik hadseregbe van a legkeményebb kiképzés?

Figyelt kérdés
18 évesen menni szeretnék valami kemény durva seregbe ahol nem számíta technológia meg felszereltség.Kemény kíméletlen szívós kegyetlen kiképzést akarok!Oroszország jutott rögtön eszembe azon belül spetznaz csak az a probléma hogy ott 5 év az alap kiképzés.A VDV-nél nemtudom mennyi de ha lehet 1-2 évre akkor oda mennék.Ezen kívül Vietnámra gondoltam ismerek olyat aki onnan jött vissza és kemény bika lett!Afganisztán,Korea se lenne rosz szerintem.USA meg NATO tagállamok nem nagyon érdekelnek nem akarok 1 évet tanterembe tölteni ígyis eleget töltöttem...
2010. okt. 7. 12:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem ilyen egyszerű. Állampolgárság???

Szerintem nem töltöttél elég időt tanteremben, ebben majd mások is meg fognak erősíteni.

2010. okt. 7. 12:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Kettős állampolgár vagy magyar-ukrán.18
2010. okt. 7. 12:29
 3/17 A kérdező kommentje:
18 évesen magyar szeretnék lenni édesanyám magyar vele itt élek.Apám ukajnába ukrán állampolgár.Oroszul tudok beszélni azt hallotam az elég + megfelelni az előírásoknak
2010. okt. 7. 12:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Beteg ez a gyerek.
2010. okt. 7. 12:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A spetznaz nagyobb veszélyt jelent azokra akiket meg kellene védeni, mint a támadókra.
2010. okt. 7. 12:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan kegyetlen, szívós, kíméletlen kiképzésre akarsz menni, akkor mit vagy besz*rva ha 5 évig tart?
2010. okt. 7. 13:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"USA meg NATO tagállamok nem nagyon érdekelnek nem akarok 1 évet tanterembe tölteni"

Az USA a NATOban van. És én is úgy tudom, hogy állampolgárság kell, de nézz már utánna a hivatalos honlapon is. Mellesleg tudod, hogy milyen seregek vannak a NATOban, hogy nem akarsz odamenni, pl.Francia Idegenlégió, de már van Amerikai Légió is.

De egyiket sem ajánlom neked, sőt egyáltalán nem ajánlok neked semmilyen sereget, mivel bárhova mész rengeteget kell majd tanteremben ülni. Ennyi ésszel úgysem vinnéd sokra.

2010. okt. 7. 13:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha olyan kegyetlen, szívós, kíméletlen kiképzésre akarsz menni, akkor mit vagy besz*rva ha 5 évig tart?"

Ebben én sem találtam meg a rációt.

2010. okt. 7. 13:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A legkeményebb Észak Koreáé, de azzal van egy olyan apró probléma, hogy még az országba való bejutás is kisebb lehetetlenség :)
2010. okt. 7. 13:49
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem azért mert be vagyok szarva csak 5 év tul sok lenne

2 évre kimegyek inkabb VDV légidesszant kiképzésre azis elég kemény

2010. okt. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!