Orosz katonai agytrösztök miért nem tudnak kitalálni valamit az ukrán hadsereg ellen? Miért nem találják az ellenszert?
Nyugalom,a győzelem már közel van. [link]
Világos hogy melyikük fog kifáradni előbb.
Az ukrán tüzérség túlságosan hatékony, dehát a gépesített egységeik nagy része szovjet.plusz a rengeteg nyugati rakétavető megtizedeli az orosz egységeket.mindazonáltal Putyin nem szándékozik milliós nagyságrendben mozgósítani, gazdaságos módon kezeli a hadműveleteket.ezért mennek a frontra a rabok,bár őket orbán is felajánlhatná, vannak itthon ezrével hadra foghatóak.
Szerintem ez az egész “kamuháború” nem érdeke az orosznak..”a nagyok sakkja”
Én nagyon kíváncsi vagyok a háború vége után 5-10év mulva mit fognak felhozni mihez volt elterelés a háború..
Ugye amikor az ukránok a tankok elé áltak és a tankot megállították”
Egy igazi kegyetlen háborúba leigázásba ilyen nemlenne..
Mint az amcsi szenátor mondta..vietnámban annak idején mindenen mindenkin àtmentek àtgázoltak agyonlőttek stb…
Ezis valami elterelés szerintem ami itt/ott folyik…
# 6
IDÉZLEK: "Mint az amcsi szenátor mondta..vietnámban annak idején mindenen mindenkin àtmentek àtgázoltak agyonlőttek stb…"
Valóban.
Az amerikaiak Vietnamra több bombát dobtak, mint a II. világháború teljes bombafelhasználása.
A végén Amerikai mégis kudarcot vallott, nem tudta megtörni Vietnamot.
Amiért az amerikai agytrösztök sem tudtak Vietnamban semmit kitalálni. Ez ugyanolyan proxyháború. A két nagyhatalom háborúzik csak az egyik oldal fegyverei egy vazallus állam katonáinak a kezében van. Nem Ukrajna erős, hanem a nyugat amelyik támogatja, küldi nyakló számra a hadianyagot, hírszerzési infót, "önkénteseket" (pont úgy ahogy Vietnamban meg a ruszkik).
Ha a ruszkik növelik a nyomást akkor az ukránok kapnak még több és még korszerűbb fegyvert és kiegyenlítődnek az erőviszonyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!