Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem 100% már a...

Csak szerintem 100% már a világháború?

Figyelt kérdés

Egyszerűen az összes lépés erre utal, egyértelműek már a szándékok..

Semmi hajlandóság a békére, mindkettő fél benyomta az all int, itt már a katasztrofaig mennek

2023. márc. 5. 12:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Csak szerinted.
2023. márc. 5. 12:47
 2/30 anonim ***** válasza:
82%
Igen, csak szerinted.
2023. márc. 5. 12:54
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Én nem tudom, engem csak a válaszok érdekelnének, hogy szerintetek miért nem lesz vh?
2023. márc. 5. 12:58
 4/30 anonim ***** válasza:
74%

Miért lenne? Ki világháborúzna kivel? Az oroszok Ukrajnával sem bírnak. A kínaiak épp jobb dolguk is van, mint világhábikázni.

Azt lenne jó inkább tudni, hogy az ilyen világháborús rettegőknek mint a kérdező is, milyen lépések mutatnak arra hogy világháború lesz.

2023. márc. 5. 13:03
 5/30 A kérdező kommentje:

Mert azt hiszik hogy változott a világ, meg az ember..

Közben ugyanaz a mozgatórugója még mindíg a világnak.. a pénz, a hatalom, stb..

Ez felülírja a józan észt..

Igen, egyedül az eszközök változtak, a technológia..

Mellesleg szerintem az |. És a ||. Világháború előtt sem tartotta egyik átlagember sem logikusnak, vagy értelmet nyerőnek a háborút, sőt, lefogadnám, nem is gondolták volna, de passz..

2023. márc. 5. 13:04
 6/30 A kérdező kommentje:

Ukrajnának ehhez az egészhez kb semmi köze.. ez mindíg is leginkább két nagyhatalomról szólt..

Ez az egész csak egy ürügy..

Mellesleg igen, folyamatosan csak kiszélesedni látszik a háború, folyamatos fegyverszállitmányok, harckocsik, USA csapatokat állít fel az EUBan

Putyin felfüggesztette az atomokrol szóló egyezményt, stb stb..

De persze 1 évvel ezelőtt amikor Putyin felsorakoztatta a sereget az Ukrán határon, akkor is a 90% azt gondolta hogy nem fog történni semmi sem

2023. márc. 5. 13:06
 7/30 anonim ***** válasza:
51%

"Ukrajnának ehhez az egészhez kb semmi köze.. ez mindíg is leginkább két nagyhatalomról szólt..

Ez az egész csak egy ürügy.. "

Megint elfelejtetted bevenni a gyógyszert?

"olyamatosan csak kiszélesedni látszik a háború, folyamatos fegyverszállitmányok, harckocsik"

Ilyen történt már korábban is, abból sem lett világháború.

"Putyin felfüggesztette az atomokrol szóló egyezményt"

Semmi jelentőssége nincs.

Hamik alapokon nyugszanak a világvége gondolataid.

2023. márc. 5. 13:19
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

A világháborúhoz arra van szükség, hogy két oldal álljon egymás ellen, és mindkettő úgy gondolja, hogy meg tudja nyerni a háborút.

Az oroszok jelenleg Ukrajna ellen is vesztésre állnak, pedig Ukrajna, ha NATO-tag lenne, a top 5 legerősebb országokba egyáltalán nem férne be. Jelenleg az orosz hadsereg valahol a lengyel hadsereg mögött van a sorrendben.

2023. márc. 5. 13:28
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
Akkor egy esetleges 3. világháborúról szóló hírek szerinted csak félelemkeltés? Ha netán mégis lenne valami, szerinted érdemes valamelyik országba menekülni vagy totál felesleges? (Én most megnyugtatásért vagyok itt. :D )
2023. márc. 5. 13:29
 10/30 anonim ***** válasza:
27%
Mivel már elkezdődött, valóban 100%.
2023. márc. 5. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!