Orosz kísérleti atomrobbantasra van esely szerintetek ? Tényleg tervezhet ilyet Putyin hogy megfelemlitse a nyugati országokat hogy vegyenek vissza az orosz elleneségbol?
Orosz portalokon olvastam hogy állítólag ilyet tervezhetnek az északi sarknal .vagy a fekete tenger felett .
Gondolom a hazai teszt a valószínűbb.
Akor talán a liberális emberek is felebrednek hogy amit ukrajnaban csinálunk az fenntarthatatlan .
Én ennek semmi értelmét nem látom.
Mi célból robbantanának? Hogy megmutassák hogy nekik is van?
Mindenki tudja.
Akkorát robbantanának ami minden rekordot megdöntene?
Már meg volt, és ők tartják a rekordot a cár-bombával.
Akkor meg MINEK?
4# politikai üzenet a nyugati kozvelemenynek mert szerintem azért ennyire bátrak nyugaton a fegyverek teren mert biztosak hogy nem mer senki atomozgatni.
Ukrajna miatt senki nem akarna egy atomkonfliktust nem éri meg .
Orosz viszont egy kísérleti robbantassal jelezhetne hogy ő nem fog hatralni
Még mindig értelmetlen.
Ha szerinted senki nem folyna bele, akkor miért pufogtatna látványelemként?
Odabaxná az Ukránoknak ha merné, és kész.
És én pont az ellenkezőjében hiszek. Egy nukleáris támadást senki nem hagyna szó nélkül, és az USA igencsak esélyes, hogy megtámadná az Oroszokat.
És ne mondd hogy kizárt. Én biztosra veszem.
7# igen valószínű akor a háború elkerülhetetlen lenne .
De egy atomkiserlet beleferhet vagy esetleg arra gondolok hogy usa felderítő muholdakat amik az ukranokat segítik esetleg le lehetne lőni mert az az űrben van nem az USA vagy szövetséges szuverén területén
Egy atomteszt vagy műhold lövés nem járna 3 vh kitoresevel de a nyugati kozvelemenyt lehetne felemliteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!