A NYT oknyomozó videója után még mindig van, aki meg van győzve arról, hogy a bucsai “mészárlás” az ukránok műve?
Én NEM a 25dik válaszoló vagyok, én is mint a 29es válaszoló szoktam szabadidőmben hozzászólásokat olvasni, azért mert érdekel mit gondolnak az emberek. Honnan ismerhetném meg az emberek véleményét, ha nem Facebook hozzászólásokból.
Most való életben, hogyan? Menjek oda mindenkihez, He figyu he, mi a véleményed erről arról? Legtöbb ember elküldene a francba. Baráti társaságom meg kb áll 5 főből, ő véleményüket már ismerem, honnan ismerjek meg az emberek véleményét? Amúgy is senki nem szívesen beszélget ismeretlenekkel, pláne nem a politikáról.
Én vagyok a 31es válaszoló, Facebookon szintén mást se olvasni hajrá putyin, halál az ukránokra, éljen Oroszország, atombombát az ukrán városokra, zelenszkij bohóc, USA csinálja, bohócok, Putyin csak békét teremt, náci ukrán kormány, fasiszta náci ukránok végre ki lesztek írtva, stb..
A hozzászólások jó 80%a ilyen tény, ezért mondtam félelmetes a magyar közállapot. Nekem volt egyetemi tanárom is, azt osztotta meg, meg írta alá, hogy milyen jó megkapják amit érdemelnek, ráírtam, komolyan gondolja? Erre ő, de hát Zelenszkij megölt 15 ezer oroszt, így Putyin csak felszabadítja az elnyomott városokat.
Ők közszereplők Ukrajnában és magyarok ezért teszem ki a posztjukat, nem más magánemberét.
Gyakran érzem ez a nép mentálisan, elképesztően sötétségbe került a magyar lélek, hogy tapsolhatnak egy egész nép elpusztítására, arra már az orbáni gyűlölet politikát látom.
Egy kárpátaljai magyar véleménye, aki Bucsában volt a mészárlás idején, mert oda költözött, magyarok kárörvendésével kapcsolatban amiről írtam is beszél.
29: szép bemutatkozás. szóval mert valaki gyárban dolgozik az már nem tud normálisan olvasni? aki 3 műszakban dolgozik az valami alávaló?
ahhoz képest hogy mekkora valakinek írod le magad órákat töltesz facebook kommentek olvasásával? érdekes vagy. ja nem, inkább egy ganéj.
azt is meg kellene nézni melyik oldalon írják az ilyet, mert az origon, mandineren el tudok képzelni.
igazság meg az hogy azért mert vannak rossz szándékú kommentelők, ti egy egész országot leírtok. csőlátásotok van, sőt ti is ilyen sötét, beteg, rosszakaró alakok vagytok hogy egy kalap alá vesztek mindenkit.
Nem én kezdtem a cinikus beszólogatást, csak reagáltam rá. Mert mégis mit kellett volna írnom egy olyan beszólásra? Meg kellett volna hunyászkodnom? Amikor visszakaptok valamit a mocskolódásból akkor bezzeg sírtok.
Leírjuk már ezt az országot igen, mert ez egy olyan ország, ahol negyedjére tud 2harmaddal nyerni egy olyan kormány, amely nemváltó óvodásokkal, meg fél lábbal a sírban lévő vénemberrel riogat. De nem kell a politikáig menni, ha van egy halálhír ott is több száz röhögő reakció, meg röhögő emojis kommentek tucatjait látni. Meg egy olyan országban élünk, ahol agyonlőnek egy védett farkast, aztán a farkas halálára adott reakció ugyanaz, ezrek követelik a vadász halálát.
Beteg ez a társadalom. Aki ezt nem ismeri be, az vak, vagy hazudik.
A #26-os válasz. Ez a "de ráérsz" nagyon cinikus, nagyképű beszólás volt a végére.
hmm, szegény. nem gondoltam volna hogy akinek komoly állása van az ennyire érzékeny. amúgy szegény 3 műszakos gyári melósok, nem elég bajuk hogy olvasni se tudnak, még ki is osztod őket.
az ítélkezésed a gyári munkát illetően sokkal cinikusabb és nagyképűbb vélemény.
elnézve a 24, index, hvg, 444-et, kb össz egy nap ha van 100-200 komment, minden cikket figyelembe véve. egy komolyabb cikknél van néha 300 vagy 500, de az nem mindennapos. te meg azzal jössz hogy több tízezer kommentet olvastál már, és mivel ukrán háborúról van szó ami tart másfél éve, valahogy nem jön ki a matek.
Okéé. F@szod nőjön bokádig akkor, mert egy nagyon ügyes, polihisztor, lipsi ribik kedvenc Armandója lettél! Meghajolok nagyságod előtt! Kérlek, kegyelmezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!