Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A NYT oknyomozó videója után...

A NYT oknyomozó videója után még mindig van, aki meg van győzve arról, hogy a bucsai “mészárlás” az ukránok műve?

Figyelt kérdés

[link]

Most elsősorban a Jablonszka utcai hires halottakról beszélek

2022. dec. 28. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, alapvetően az ukránok műve
Eleinte hajlottam az orosz álláspont elfogadására, de már egyre kevésbé
Mindig is úgy gondoltam, hogy az oroszok műve volt
19 szavazat
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
28%
NYT oknyomozó videó :DD
2022. dec. 28. 12:44
 2/44 anonim ***** válasza:
77%
Pedig a Facebookon nem olvasni mást csak ukránok halálának örülő hozzászólást. Magyarok én úgy látom.büszkék azokra a katonákra akik elkövették.
2022. dec. 28. 12:53
 3/44 anonim ***** válasza:
20%
Természetesen. Ki másé lenne?
2022. dec. 28. 13:28
 4/44 anonim ***** válasza:
79%
Nyilvánvaló hogy a ruszkik csinálták. Ebben a háborúban mindkét oldal bőven követ el háborús bűncselekményeket, szervezett kivégzéseket, erőszakot, civilek elleni abúzust. Igaz, mivel a ruszkik vannak "idegen" területen így értelemszerűen azok többet (az ukránok "csak" a visszafoglalt területeken vegzálják akiket kollaboránsnak vagy orosz érzelműnek gondolnak, meg kölcsönösen mindkét fél a fogságba esett katonákat).
2022. dec. 28. 13:35
 5/44 A kérdező kommentje:
Aki úgy gondolja, hogy az ukránok műve volt, az milyen bizonyitekok alapján és milyen forrásokban bízva gondolja ezt?
2022. dec. 28. 13:37
 6/44 anonim ***** válasza:
28%
Pont olyanok alapján, mint a NYT.
2022. dec. 28. 13:39
 7/44 anonim ***** válasza:
52%
#5 NEM az ukránok műve volt ez egyértelmű, szinte 100% hogy volt szervezett attrocitás is, az áldozatok száma kérdéses (ki az akit tényleg szervezetten végeztek ki, s ki az aki a harcok során esett el, ki az aki ártatlan s ki az akit "partizánnak" gondoltak és ezért végeztek ki - nem mintha a partizánoknál a kivégzés lenne a jogszerű eljárás).
2022. dec. 28. 13:42
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha egy független forrás hihető magyarázatot ad arra, hogy miért mozognak a videón a halottak, akkor elhiszem, hogy nem a hoholok műve.
2022. dec. 28. 14:17
 9/44 A kérdező kommentje:

8:

Ha műholdfelvételek és térfigyelőkamera-felvételek bizonyítják, hogy a halottak már a város oroszok általi elhagyása előtt ott voltak az utcán, akkor nem tök mindegy, hogy utána valaki megmozdította-e a halottakat vagy sem?

Bevallom én azok közé tartoztam, akik adtak némi hitelt az oroszok érveinek, hiszen nem tűnt logikusnak, hogy az oroszok azokkal a lakosokkal kegyetlenkedtek, akiknek a jóindulata elnyerése kulcsfontosságú volt számukra.

De a műholdfelvételek és most a NYT tényfeltáró videója fényében kénytelen vagyok belátni, hogy ezek bizony az oroszok voltak. Úgyhogy én a második opciót nyomnám, ha tudnék kérdezőként szavazni.

2022. dec. 28. 15:00
 10/44 anonim ***** válasza:
70%
A bucsai polgármester tweetje a kivonulás után miszerint. Azért csak észre vette volna a több tucat hullát a főtéren
2022. dec. 28. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!