Miért van ilyen kevés jó minőségű oknyomozó riport a Magyarországon működő háttérhatalom lebuktatásáról?
Kedvenc részem: "Mutassunk be egy jó gyakorlatot a nézők számára. Én azt szeretném, hogy mondjuk el egy Miatyánkot Vlagyimir Putyin részére. "
Hát ezen szakadtam.
2-es,te most az ú.n. tényekre gondolsz?
Ugye tisztában van ,hogy azokat a "modern tudományoknak" nevezett liberális fellegvárak hányják az emberek szemére?
A világ legnagyszerűbb rockbandája a Beatles és az elektronikus zene?
Ezek az öregek tényleg hülyék.
"szivárog be de a politikai kritikus gondolkodás is.."
LOL. Izé, várj... te ez most komolyan gondoltad. Ugye? Mert akkor inkább elkesítő.
#8 Persze. Miért?
Elképzelhető, hogy más-más mintavételezés alapján ítélkezünk és te úgy látod, hogy suttyó, demagógizált az átlag választópolgár?
Ez nem tudom melyikőnket jellemez negatívabban... :)
Miért, az igazi háttérhatalom (nyugati tőkések) ról hány leleplező videó van? És szerinted miért van ilyen kevés?
Nyilván a pénzt a filmeseknek a pénzes emberek adják... azaz a háttérhatalom... kezükben van minden lehetőség, hogy valamit hülyeségnek tituláljanak, és meg is teszik! Az emberek onnantól nem fognak komolyan venni egy oknyomozó riportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!