Ha volt egy nagy valószínűséggel téves pszichiátriai diagnódisom, de felülvizsgálatom és kiderül az ellenkezője lehetek katona?
Már gyerekkorom óta ez a vágyam, és a jelenlegi időkben egyre jobban ézem hogy meg kellene próbálni, mert személyiségemből adódóan tökéletes pálya lenne a számomra (férleértések elkerülése végett gondolok itt a stresszes helyzetekben probléma megoldó képességre, hidegvérre, stb.)
Viszont több probléma is fennál
Gyerekként rengeteg mindenen átmentem amit akkor még nem tudtam feldolgozni és amikor elvitt a gyámügy a nagyszüleimhez ők elvittek pszichológushoz ami rontott a helyzetemen, hogy már akkor rajongtam paranormális, sci fi, horror filmekért pluszba elég élénk fantáziám volt így a rajzaimba játékaimba belevettem ezeket, ezt akkor a nagyszüleim nem értették, sőt teljesen félre interpretálták és a pszichológusnak azt mondták hogy én látom ezeket aki persze elhitte, elküldött pszichiáterhez, akinek előadták ugyan ezt kérdezett vagy 3 dolgot, majd ráírta a papiromra hogy skizofrén, ami szerintem szürreális hogy pár kérdésből ad egy olyan diagnózist ami hosszú vizsgálatok után születik. És biztos vagyok benne ha kivizsgáltatnám magam, akkor kiderülne hogy csak egy élénk fantáziájú gyerek voltam aki a traumáit így dolgozta fel. Soha életemben nem halucináltam, csak játékból kitaláltam különböző lényeket. Plusz egyszer azt hitték hogy öngyilkos akarok lenni, ez is benne van a rendszerbe, és teljesen kétségbe vagyok esve hogy a szüleim akik tényleg pszichiátriai esetek (és feküdtek is bent) illetve az egészségügy felszínessége miatt ne csinálhassam azt amit szeretnék régóta szeretnék, főleg akkor amikor szükség lehet az ilyen emberekre. Már sikerült teljesen feldolgozni a gyerekkorom, sőt az tett erőssé engem, már fiatalon megtanultam hogy kell cselekedni a bajban, csak sokáig zárkózott csendes, önbizalom hiányos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!