Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak én nem értem ezt a...

Csak én nem értem ezt a háborút? Miért van itt ennyi furcsaság?

Figyelt kérdés
Az oroszok miért nem iktatták ki zelenszkij t mikor a parlamentben volt haverjaival 1 2 iszkander rakétával még a háború előtt aztán indítanak támadást? Plusz mikor mindenki közli oroszországnak nincs rakétája akkor hirtelen 80 rakétát kilőnek... miért voltak biztosak abban az oroszok hogy beveszik kijevet ilyen kevés katonával? Kb 30 40 ezer ember volt a kijevi fronton. Orbán Viktor megkérdezte Putyint mit gobdol az ukrán hadseregről putyin mondta neki erős nato tisztek által képzett hadsereg azaz putyin tudta meg az fszb is hogy az ukrán hadsereg nem gyenge akkor mégis mi ez az egész háborúsdi?

2022. nov. 10. 11:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#9 durva ha azt várták el a lakosságtól hogy az ukrán hadsereget űzzék ki a városból...
2022. nov. 10. 12:04
 12/31 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen jogos...

A lényeg, hogy ez olyan nem háborús háború.

Az, hogy miért, annak okát csak találgatni lehet egyenlőre.

2022. nov. 10. 12:06
 13/31 A kérdező kommentje:
#9 úgy értettem ezt a parlamentes dolgot hogy február 20 van ülésezik a parlament minden fő politikus ott van és bumm 2 3 iszkandert vagy hiperszónikus rakétát kapnak.
2022. nov. 10. 12:07
 14/31 anonim ***** válasza:
9# nem kötöd az orrára csak épp saját magát mutogatja hogy itt vagyok . Amúgy meg ha nagyon akarnák max egy fél óra és megtalálnák
2022. nov. 10. 12:09
 15/31 anonim ***** válasza:
2022. nov. 10. 12:09
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Állítólag a háború elején több csecsen és egyéb halálosztagot is küldtek Zelenszkij likvidálására, de ezek egymás után sorban fűbe haraptak. Úgy tűnik az oroszok ezt követően letették a tervről, vagy mert esélytelennek érzik a többedik kudarc után vagy mert rájöttek, hogy azzal csak vesztenek, ha mártírt csinálnak Zelenszkijből.
2022. nov. 10. 12:49
 17/31 anonim ***** válasza:
31%
Azért azt tegyük hozzá, hogy a putyin közelébe lévő beszélő barmok, azt mondták a főbaromnak, amit őfőbarma hallani akart. Ahogy hirlik, jelentősen félretájékoztatták. Ezért is volt mostanában olyan sok korházi baleset.
2022. nov. 10. 12:52
 18/31 anonim ***** válasza:

"#9 durva ha azt várták el a lakosságtól hogy az ukrán hadsereget űzzék ki a városból..."

Ezt biztosan nem várták, nem így gondoltam. Úgy értettem, hogy szerintem arra számítottak, hogy sem az ukrán nép, sem az ukrán hadsereg nem lesz túl motivált harcolni az oroszok ellen a mostani rezsim kedvéért. Ha igazuk van, akkor számítani lehet rá, hogy a kezdeti gyors erődemonstráció után a hadsereg hamar leteszi a fegyvert és a lakosság is elfogadja a megszállást. Már maga az, hogy beásták magukat Kijevnél és ellenálltak, mind ellentmond ennek.

"#9 úgy értettem ezt a parlamentes dolgot hogy február 20 van ülésezik a parlament minden fő politikus ott van és bumm 2 3 iszkandert vagy hiperszónikus rakétát kapnak."

Hát oké, laikus vagyok, nem tudok ellenérvet felhozni a megvalósíthatóság szempontjából. Én inkább arra hajlok, hogy a felszabadító, "nácimentesítő" hadműveletet nehéz előadni, ha azzal kezded, hogy szétlövöd a parlamentet. Szerintem olyat csinálni alapból nem szokás, hogy egy ország parlamentjét lebombázod, pl - javítsatok ki, ha tévedek - de a II. vh-s ostromot is egész szépen megúszta az Országház.

2022. nov. 10. 13:41
 19/31 kürasszír ***** válasza:
95%

# 12

Nem háborús háború?

Ukrajnai orosz veszteségek:

- 40 000 elesett orosz katona

- 60 000 sebesült és hadifogoly orosz katona

- 1400 db kilőtt orosz tank

Az ukrán veszteségek se sokkal kisebbek.

Azaz ez messze a legnagyobb és legvéresebb európai háború a II. világháború óta.

2022. nov. 11. 11:39
 20/31 anonim ***** válasza:
41%

19

Neked háborúzni kéne menni

2022. nov. 11. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!