Homonnay halála sokakat nem ért váratlanul. Mégis kinek állhatott volna ez érdekében?
Figyelt kérdés
a hírek szerint az idegenkezűség kizárható, a drogos sztori ugyanakkor fura.
Bár azt is olvasni, hogy félt, hogy levadásszák. (?)
"Ráktúlélő volt, nem engedhette meg magának azt a luxust hogy drogozzon, ezt több barátja nyilvános posztban leírta , többek között egy őt közelebbről ismerő orvos is."
Ha Putyinnak lett volna szálka a körme alatt, talán máshogy értékelik az egészet.
Nyugodjék békében, részvétem a családnak!
2022. jan. 3. 08:36
1/39 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nem iszik, még kábszerezhet. Még az is lehet, hogy nem volt gyakorlott szerhasználó, és ez is okozta a halálát.
2/39 anonim válasza:
Ha már mindenképpen valami jó sztorit akarsz, korábban ő posztolta, hogy az olasz csávója mennyire féltékeny. Talán nem tetszett neki, hogy melegbárban dugatja magát.
3/39 anonim válasza:
Mit számít, hogy ráktúlélő volt? Nem ő lenne az egyetlen aki a gyógyulás után (is) káros életet él
5/39 anonim válasza:
4: egy meleg libsi propagandista, és talán ez egyik azok közül, aki az Ördög ügyvédje mögött állt. Túladagolta magát a hírek szerint.
6/39 anonim válasza:
A liberálisok szerint a fű gyógyítja a rákot. Nem viccelek! Naná hogy tolta, ez nekik nem is minősül drognak.
7/39 anonim válasza:
Senkinek. Szerinte ez a példamutató liberális életmód.A drog.
8/39 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy nem lepődnék meg ha idegenkezűség állna a háttérben,én nem tartom valószínűnek. Nem kell ahhoz klasszikus értelemben véve drogosnak lenni, hogy drogot fogyasszon valaki (akár először,akár alkalomszerűen). Ráadásul szilveszter, melegbár, bulizni akart aztán beszedett valamit és nem bírta.
9/39 anonim válasza:
Nyilván vannak, akik koccintanak H.G. halálára, de szerintem simán túltolta a cuccot szilveszterkor (ellenzéki vagyok)
Elég belenézni a gyakori január 1-i "termésébe", csomóan írtak durva sztorikat a szombat hajnalról, ilyenkor sokan elengedik magukat.
Nem kellenek ide konteók szerintem...
10/39 anonim válasza:
#7 pedig a nemzethy konzerv tette alapvető élelmiszerré az egyik legkeményebb, és legolcsóbb drogot, a pálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!