Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak én nem értem ezt a...

Csak én nem értem ezt a háborút? Miért van itt ennyi furcsaság?

Figyelt kérdés
Az oroszok miért nem iktatták ki zelenszkij t mikor a parlamentben volt haverjaival 1 2 iszkander rakétával még a háború előtt aztán indítanak támadást? Plusz mikor mindenki közli oroszországnak nincs rakétája akkor hirtelen 80 rakétát kilőnek... miért voltak biztosak abban az oroszok hogy beveszik kijevet ilyen kevés katonával? Kb 30 40 ezer ember volt a kijevi fronton. Orbán Viktor megkérdezte Putyint mit gobdol az ukrán hadseregről putyin mondta neki erős nato tisztek által képzett hadsereg azaz putyin tudta meg az fszb is hogy az ukrán hadsereg nem gyenge akkor mégis mi ez az egész háborúsdi?

2022. nov. 10. 11:40
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Az első kérdés az érdekes gyakorlatilag mikor a parlementben lett volna az összes politikus akkor a rakétákat küldeni vagy most is van ülésezés mehetne pár iszkander és probléma megoldva ez ami furcsa ebben az egészben. Vagy zelenszkij ennyire tudja az oroszok nem fogják lerakétázni?
2022. nov. 10. 11:42
 2/31 anonim ***** válasza:
19%
Oke, mi az összeesküvés elméleted?
2022. nov. 10. 11:45
 3/31 anonim ***** válasza:
86%
1: háború idején nem gyűlnek egy helyre a politikusok éppen ezért
2022. nov. 10. 11:47
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
3as, ezért irta le a kérdező, hogy a háború előtt... tehát ott van a kérdésében, hogy nem a háború alatt, hanem előtt!
2022. nov. 10. 11:49
 5/31 A kérdező kommentje:
#3 nem úgy értettem hanem meglepetésszerűen február 24 előtt délután mikor ülésezik az Ukrán parlament zelenszkivel meg a fő politikusokkal akkor ment volna oda pár rakéta ezzel is óriásit veszített volna Ukrajna és indult volna a támadás.
2022. nov. 10. 11:51
 6/31 A kérdező kommentje:
#4 köszönöm!
2022. nov. 10. 11:52
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként jah, van benne valami...
2022. nov. 10. 11:53
 8/31 A kérdező kommentje:
Vagy semmi értelme nem lett volna mert a fehér házból kapja a parancsokat az Ukrán hadvezetés? Gyakorlatilag a NATO irányít meg a fehér ház?
2022. nov. 10. 11:54
 9/31 anonim ***** válasza:
77%

"miért nem iktatták ki zelenszkij t mikor a parlamentben volt haverjaival 1 2 iszkander rakétával"

Nem tudom, meg tudnák-e tenni, mert van ott elhárító rendszer is, de ha igen, akkor is nehézkes lenne beadagolni a "semmi bajom az ukrán néppel, csak nácitlanítok" szöveget, ha amúgy szarrá lövöd az ország parlamentjét. Ha meg ukrán lennék, akkor nem kötném az oroszok orrára, hol van éppen az elnököm.

"mindenki közli oroszországnak nincs rakétája akkor hirtelen 80 rakétát kilőnek..."

Én inkább csak olyat hallottam, hogy fogy a lőszer, de az is inkább volt amolyan vágyvezérelt véleménycikk, mint valóság. Egyébként amennyire n tudom iszkanderből olyan sok nem is lehet nekik egyáltalán.

"putyin mondta neki erős nato tisztek által képzett hadsereg"

Hát a szavak egy dolog. Olyan ez, mint amikor a Barcelona - FTC meccs előtt bemondja a Barcelona aktuális edzője, hogy a "Ferencváros egy erős csapat, jól képzett, nyugati bajnokságokban edzett játékosokkal". Ettől azért még egy magabiztos 4:0-ra számít, csak nem ezt mondja.

"miért voltak biztosak abban az oroszok hogy beveszik kijevet ilyen kevés katonával?"

Tévedtek. Arra számítottak, ami Donbászban és a Krímben történt, hogy a lakosság valamilyen mértékű együttműködést tanúsít majd. Abban az esetben Kijevet nem is biztos, hogy be kellett volna venni.

2022. nov. 10. 11:57
 10/31 A kérdező kommentje:
#2 szerintem itt komplikáltabbak a dolgok toroczkai videója valamennyire fedi az igazságot.
2022. nov. 10. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!