Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha be soroznak katonának...

Ha be soroznak katonának akkor miért csak a férfiakat viszik, a fiatal lányokat miért nem?

Figyelt kérdés
Esküszöm hogy nem értem. Ez 2022-ben nagyon komoly diszkrimináció. Szerintem legalábbis. Nem értem hogy ők mivel jobbak hogy nekik nem kell. Meg mindenhol ezt írják legyen katonaság mert rá fér a fiúkra. Könyörgöm, a lányokra nem férne rá valami nevelés? Ők is nagyon elcseszettek ennyi erővel tisztelet a kivételnek. Tényleg nem értem. Mi csinál a legtöbb? Tiktok meg hasonló helyeken mutogatja csupasz fenekét vagy melleit. Az így rendben van? Mi ez a megkülönböztetés? Mosni, főzni, takarítani ilyeneket nyugodtan csinálhatnának. A legtöbb úgysem tudja ezeket. Szóval lehetne hasznuk a katonaságon. Nem utálom őket szerintem semmivel nem jobb egy férfi mint egy nő, csak nem értem mi ez a megkülönböztetés? Mert mindenki egyenlő vagy mégsem? Én úgy látom a világ jobban kedvez egy nőnek. Vegyük ezt a kérdést komolyan mert tényleg nagyon érdekel a miért??

2022. nov. 6. 20:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
19%
Mert nekik gyerekeket kell szülniük veszélyhelyzet esetén.
2022. nov. 6. 20:16
 2/31 A kérdező kommentje:
Dehogy kell, ez úgy hülyeség ahogy van. Nem lehet rá parancsolni hogy kell mert az az ő teste azt csinál vele amit akar. Konkrétan fel làzadnànak ha ilyet mernél mondani nekik.
2022. nov. 6. 20:18
 3/31 A kérdező kommentje:
2. Én nem fosok és nem magam helyett küldeném őket. Olyan valaszoljon már aki érti is a kérdést meg a lényeget, kösz.
2022. nov. 6. 20:19
 4/31 anonim ***** válasza:
32%

Én voltam sorkatona pubi

Hidd el az nem egy fiatal lánynak való, és akkor még csak egy békeidőkbeli kiképzésre, laktanyaéletre gondolok...

Aza baj hogy a mai 20 év körüli fiukák kb annyira férfiasak mint egy ovodás kislányka(tisztelet a kivételeknek)

2022. nov. 6. 20:22
 5/31 anonim ***** válasza:
73%
Nők is be vannak vonva csak más a szerepkörük, kórház , lelkigondozás , hadipar .
2022. nov. 6. 20:22
 6/31 A kérdező kommentje:
7. Még erről nem hallottam.
2022. nov. 6. 20:25
 7/31 anonim ***** válasza:
58%
Mert a feministák csak a jóból akarnak ugyanannyit vagy többet, a rosszból nem.
2022. nov. 6. 20:26
 8/31 anonim ***** válasza:
78%
Mert a nők nagy egyenlősége, és kvótarendszere csak addig kell nekik, amíg az a hasznukra van.
2022. nov. 6. 20:27
 9/31 A kérdező kommentje:
Hát érdekes az biztos, pedig rájuk férne akárhogy is gondolkodom. Nyilván nem ugyanazokat a feladatokat kapnák mint a férfiak. Nekik nem férfivà kell válni hanem nővé. Főzni, mosni, takarítani is kell.
2022. nov. 6. 20:29
 10/31 A kérdező kommentje:
Ne mondja nekem senki hogy nem férne rájuk is egy kis nevelés meg szigor. Menj fel tiktok vagy Instagram ra hogy mi csinálnak nyilván tisztelet a kivételnek. De sajnos sok olyan van nagyon sok.
2022. nov. 6. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!