Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Amíg volt sorkatonaság, a...

Amíg volt sorkatonaság, a gyenge idegzetű katonákkal hogy bántak?

Figyelt kérdés
Tiszti és körlettársi oldalról

2022. nov. 1. 16:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint mindenki mással.
okt. 9. 17:58
 32/35 anonim ***** válasza:

"Hát, ha lettem volna sorkatona és választanom kell, hogy mosogatás és ételosztás vagy a kiképzőtábor, gondolkodás nélkül az előbbit választottam volna."

De nem volt ilyen választás. Kiképzés után mehettél konyhára, ha másra nem voltál alkalmas. Ráadásul nem megkérdeztek, hanem odavezényeltek.

okt. 9. 18:02
 33/35 anonim ***** válasza:

32.

Öregapámat anno 3 hónap után hazaküldték. Ok: Majdnem éhenhalt a kiképzésen.

Bement kb. 9

okt. 10. 09:59
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

0 kilós, erős alkatú embereként.

Kijött egy 60 környékét is alulról karcoló ember, kb. mint a holotáborok túlélői. Pedig mindent megevett, csak az a szemét amit ott adtak, mint "étel" nem ért semmit olyan napirend mellett, hogy másszanak be a jeges Dunába mobilhidat készíteni meg ilyesmik. Ez az '50-es években volt, akkoriban még komolyan vették, hogy "lehet, hogy háború lesz" ráadásul a remek Rákosi-rendszernek hála kevés és rossz minőségű élelmiszer volt.

Nagybátyám és apám a szívatásokról, "a kopaszok szopatásáról", suttyomban történő alkoholizálásról meg ilyesmikről meséltek.

Ha ma lenne, akkor

1.A roma beutaltak ellopnának mindent, ami mozdítható

2.A pszichopata bakák agyonvernék a többieket, főleg azokat, akik különcök, kövérek vagy kockák

okt. 10. 10:02
 35/35 anonim ***** válasza:
#34 Én valszleg a 2-es pontban szereplők áldozata lettem volna, különc kockaként.
okt. 11. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!