A gyenge idegzetűek általában durva emberi roncsként jöttek ki, mert még azt a kevéske önbizalmat, önbecsülést is kiordították belőlük a tisztek.
jún. 10. 16:00
22/35 anonim válasza:
Ez az "gyenge idegzetű" mit takar mikor és hol?
Régen az szocilizmusban nem foglakoztak ilyenekkel,ha nagyon nem bírtak vele akkor hadbiróság,bűntető század,vagy kitették a szürét.
Aztán volt aki öngyilkos lett vagy vitt is magával valakit...na az már neccesebb volt.
Rendszerváltás után már jobban szelektáltak,nem szükséges idegroncsokat "gyártani" az később mégnagyobb ráfizetés az államnak mint a sorkatonaság alapból.
jún. 10. 17:49
23/35 Salamon Bálint válasza:
Az állandó konyhaszolgálat általában megoldotta ezt a problémát.
aug. 27. 08:16
24/35 anonim válasza:
#23 Hát, ha lettem volna sorkatona és választanom kell, hogy mosogatás és ételosztás vagy a kiképzőtábor, gondolkodás nélkül az előbbit választottam volna.
aug. 27. 08:56
25/35 Salamon Bálint válasza:
#24: A kiképzést nem úszta meg senki, csak legfeljebb az őrszolgálat alól "mentesült".
aug. 27. 09:39
26/35 anonim válasza:
#25 Mindegy, a lényeg, hogy én megdöglöttem volna ott, mert a fizikumom alkalmatlan a futásra is, nemhogy az intenzív kiképzésre, az önbecsülésem meg végérvényesen lenullázódott volna, ha naponta ordítoztak volna velem.
aug. 27. 09:43
27/35 anonim válasza:
Akkor nem csak az idegzeted gyenge hanem a fizikumod is. Valszeg alkalmatlan lettél volna.
aug. 27. 15:00
28/35 anonim válasza:
Vagy volt olyan kategória is, hogy "szakszolgálatra alkalmas", " korlátozottan alkalmas". Ez általában konyhai kisegítő, vagy raktáros, műhelybe szerelő meg hasonlóak. És igen, a sorozásnál orvosi vizsgálattal döntötték el, hogy ki mire alkalmas. Nyilván a 30 kg-os csontgyengepetikét nem küldték mélységi felderítőnek, vagy első lépcsős gépesített lövésznek.
aug. 27. 15:08
29/35 anonim válasza:
#27 Cipészmellkasom van, csökkent a tüdőkapacitásom, nem bírom a megterhelést, 2km futástól teljesen kifulladok. Szellemi munkából élek, fizikaiból nem tudnék.
aug. 27. 15:08
30/35 anonim válasza:
Azzal azt hiszem még korlatozottan alkalmas lennél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!