Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háború esetén ezzel elkerülhet...

Háború esetén ezzel elkerülhetem hogy fegyvert akarjanak adni nekem?

Figyelt kérdés

Mondjuk behívót kapok mert háború van. Bemegyek, majd sorozáskor őrjöngve meztelenre vetkőzök és a saját ürülékemet magamra kenve ordítok hogy fegyvert adjanak, ölni akarok, közben fetrengek a földön.

A pszichológusnak pedig azt ismételgetem hogy én a varjúember vagyok akik a hegyekben lakik...

Ez után alkalmas leszek?

2022. okt. 28. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívnak be senkit mert nem lesz általános sorozás és nálunk háború sem. Ha meg akarsz menni harcolni hát menjél
2022. okt. 28. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
egyből valami halálosztagba osztanak be, mert látják hogy nem szarsz be ha őlni kell:DD
2022. okt. 28. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem, a sorozóbizottság szándékos megtévesztése is 5-10 év közötti büntetést "ér". Elég gyorsan levágják semmi bajod.

Amúgy meg ahogy fent írták két irgalmatlan nagy pofont lekever majd valamelyik tiszt, majd a katonai rendészektől is kapsz párat és a fogdán csücsülve is igen hamar rájössz hogy tulajdonképpen semmi bajod.

2022. okt. 28. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, azt feltételezd, hogy a másiknak is van legalább annyi esze, mint neked😂.

Olyan embereket akarsz majd átverni, akiknek az a munkájuk, hogy megállapítsák, hogy valaki szimulál, vagy tényleg mentális beteg. Ráadásul azok tanult, több diplomás orvosok, igazságügyi szakértők lesznek, akik rádásul többen is vannak és megbeszélik egymással a látottakat, konzíliumot tartanak😃. Nekik ebben van tapasztalatuk, mert ez a munkájuk, neked még nincs, mert most akarod először kiadni magad bolondnak, nincs kórelőzményed, nem állsz kezelés alatt, nem gyógyszereznek.

Most, ha ezt így komolyan végig gondolod, mennyi esélyed van becsapni őket?

2022. okt. 29. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne legyen igazam, de lehet majd kiláncolnak egy KRESZ-táblához csalinak.

Úgy mint az ukránoknál.

2022. okt. 30. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!