Katonasághoz értők, elmagyaráznátok a "modern vs elavult" fegyverek, hadseregek problémáját?
Az ukrajnai háború kapcsán. Mondták hogy Putyin 60-as 70-es éveki haditechnikát és hadvezetési stílust visz, és ezzel szemben a modern nyugati fegyverek és nyugati hírszerzési stb. támogatás áll.
Teljesen laikusként én ugye nem értem, hogy miért ilyen lényeges ez a most gyártott modern fegyver vagy 50 éve rendszeresített Kalasnyikov.
Mindkét oldalon katonák vannak puskákkal, tankokkal, tüzérséggel.
Nem?
Mik azok a dolgok amiért nagyon nagy hátránya Putyinnak a régi haditechnika?
Akár modern akár régi, ugyanúgy lövedéket lő és ennyi nem?
# 15
Mennyi időbe telik egy olyan hosszúságú hozzászólás összeállítása, és legépelése, mint amit a 15-ös írt ?
"Mennyi időbe telik...?"
Nem tudom, de most megint
elolvastam :) Egyebkent egy-egy kerdesnel te is siman hoztad ezt a karaktermennyiseget, viszont ha megprobaltam elolvasni barmelyik valaszodat, mindig csak a masodik-harmadik mondatig jutottam, mert megkerdezem magamtol hogy mirol hadoval ez itt??...
Érdekesebb téma + igen sok szabadidő + forró topic fennállása esetén lehet ezt a karaktermennyiséget összehozni, főleg ha érzelemből vitáznak a felek. És ahogy mondod, csak 1 - 1 kérdésnél fordult ez elő velem.
Addig McClane-nél hány ilyen abnormálisan sok karakteres és totál különböző témákban írt válasz van ?
Van olyan téma, amihez nem ért McClane, ráadásként ilyen túlságos karakterszámmal ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!