Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Zelenszkij mit akar a továbbia...

Zelenszkij mit akar a továbbiakban?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy nagy változásra itt már nincs lehetőség, tehát nem értem miért akar tovább háborúzni?
tegnap 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Több pénzt
tegnap 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Passz, lassan Kurszkot is elbukják...

[link]

tegnap 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Zelenszkijnek muszáj a háborút folytatnia, különben leváltanák.
tegnap 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Háborúzni.
tegnap 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy fog ebből kijönni mert hát a világ végezetéig A háborút se lehet folytatni. Ha béke lesz akkor meg előbb utóbb választást is kell rendezni.

Elmenekül Mengele után Argentínába, vagy halottnak tetteti magát?

tegnap 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Zelenszkijnek a háború létkérdés. Ha vége lesz és választások lesznek, elő fogják venni és bíróság elé állíthatják népirtásért vagy valami hasonlóért. (De gyaníthatóan üzleti érdeke is fűzi hozzá.) Neki pont olyan fontos, hogy ne válthassák le, mint Orbánnak.
tegnap 19:20
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

[link]

:)))

tegnap 19:25
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

6.

Remélem te jól rugkapász

tegnap 19:26
 9/14 anonim ***** válasza:
41%

Nahát, most már törlik a választ, ha valaki nem ítéli el Zelenszkijt?

Kíváncsi vagyok, most kiáltalank-e cenzúrát a fideszesek...

tegnap 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

"Ha vége lesz és választások lesznek, elő fogják venni és bíróság elé állíthatják népirtásért vagy valami hasonlóért."

Vagy véletlenül lefejel egy alacsonyan szálló 9mm-est. Mert azért valljuk be Ukrajna már a háború előtt sem volt egy életbiztosítás. Most meg nyilvántartás nélkül osztottak még a lakosságnak is fegyvereket úgy hogy azt sem tudják kinél mi van. Ráadásul kitermeltek egy nagy halom possztraumás stresszben szenvedő kiválóan felfegyverzett terroristát.

tegnap 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!