Úton van már az orosz erősítés a Harkovi frontra? Mikor érnek már oda?
Figyelt kérdés
Aggódok meg tiszta ideg vagyok hogy nem kapják meg az erősítést és az ukránok moszkváig is elmehetnek kb...2022. szept. 9. 13:03
1/13 A kérdező kommentje:
Annyi még hogy ugye ukrajna ellentámadást indított és az orosz védelem felkészületlen volt a harkovi fronton de herszonba helyt álltak az orosz katonák.
2022. szept. 9. 13:04
3/13 anonim válasza:
Hát lehet hogy egyelőre hagyják őket előrenyomulni és aztán kerítik be őket, várd ki a végét.
4/13 anonim válasza:
2.
Nem veszed észre, hogy ez troll!
5/13 A kérdező kommentje:
#3 most kell putyinnak lépnie és egy klasszikus harapófogót csinálni mert itt a döntő csata!!!
2022. szept. 9. 14:38
6/13 anonim válasza:
Ide érkezett erősítés: [link]
De északon marha szarul állnak az oroszok, a folyóig meneteltek az ukránok.
7/13 anonim válasza:
Nincs úton az erősítés. Eszük ágában sincs megtartani minden áron a Harkovi térséget a nyílt terep közepén (úgyse akarják Harkovot elfoglalni). Vissza fognak húzódni jobban védhető állásokba. Win-win helyzet, az oroszok jobban védhető pozíciókat vesznek fel, az ukránok meg győzelmi jelentésként eladhatják a visszafoglalt területeket.
8/13 A kérdező kommentje:
#7 Ezt most komoly elmarad az erősítés?
2022. szept. 9. 17:00
9/13 anonim válasza:
#8 mi a francnak dobjanak át erősítést egy olyan területre amit amúgy is fel akarnának támadás esetén adni? Kijev mellé sem küldtek erősítést hanem inkább kivonultak némi utódvédharcot követően.
10/13 A kérdező kommentje:
#9 néztem twitteren már úton van az erősítés kupiansk-ba kicsit megnyugodtam jó sok játékszer ment az úton ezzel remélem bevédik a várost CSAK siessenek!!!
2022. szept. 9. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!