Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek mennyire fér bele, hogy...

Kinek mennyire fér bele, hogy a regnáló magyar kormány, választási érdekeinek erősítésére használja fel az 'ukrán helyzetet'?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 07:14
A kérdező szavazást indított:
Belefér
Elfogadhatatlan
Nem érdekel
Éljenek a kiscicák
40 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Konkrétabban? Eddig még csak annyit mondtak, hogy nem akarnak belesodródni, illetve hogy hajlandók megszervezni a béketárgyalásokat. Közben tömegével látják el az érkező menekülteket. Ebben mi a kihasználás? Beteg ember, aki nem így tenne.
2022. febr. 26. 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Mesélj kérdező, mi a baj?
2022. febr. 26. 07:19
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogadom el, mert egyszer velük van, utána ellenük, most, amikor a baj van, akkor Viktorta is úgy tesz, mint aki bef*ott.
2022. febr. 26. 07:24
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Közben tömegével látják el az érkező menekülteket"

Hol? Milyen tömeg?

Én a keleti határnál lakok (debrecen)

Sehol semmi. Eddig láttam 2 ukránt.

Magyarország felé jönnek, de ha már elindultak, nem állnak meg orbánisztánban.

2022. febr. 26. 07:28
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

1

Hát pl.a Rádióban hallottam,hogy már a háborút is belevették az "ezt mondta" kampányba.(Márki Zaj azt monda,az ellenzék ezt mondta..Küldene katonákat,nem küldene..stb.stb.)

Tehát lényegében kampányfogásra használják a háborút..

2022. febr. 26. 08:01
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Az összefogás ugyan úgy felhasználja. Amúgy egyik fél részéről sem tartom helyesnek.
2022. febr. 26. 08:10
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Én úgy látom, hogy sokkal inkább az ellenzék használja fel.
2022. febr. 26. 08:23
 8/11 Alex Fly ***** válasza:
85%
Hát ezt nehéz lenne... Viktorunk egy kissé túltolta a hintapolitikát, nem hiszem, hogy képes lenne ebből jól kijönni.
2022. febr. 26. 11:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem állok le senkivel vitázni, csak érdekelt volna néhány álláspont. Épp ezért a szavazás is. A hozzászólásokból persze érezhető ki, milyen preferenciákkal bír, még ha meg is kell halni érte.
2022. febr. 27. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm tisztelt kérdező. Már az elején sejtettem, és sok más ember is kifejtette ezzel szemben nekem is aggodalmát. Úgy tűnik, való igaz.

Teljesen elfogadhatatlan. Az ellenzék nem használja fel, O használja fel nagyon jól. Már Novemberben elvetette nálam a sujkot, amikor ki akarta építeni a diktatúrás országát... Nem folytatom mondani valóm tovább, úgy is törölnék.

2022. febr. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!