Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy lehet kibújni a sorozás...

Hogy lehet kibújni a sorozás alól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Nincs már sorozás.
2010. szept. 25. 12:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs, de könnyen bevezethetik akármiért.
2010. szept. 25. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

Mint az előttem válaszoló is írta, nincs már sorozás.

Ezzel együtt meglepő, hogy a nem létező dolog alól is ki szeretnél bújni.

- Nem oktalanul feltételezheti Rólad - akármelyik olvasó is, - hogy ezek szerint minden alól megpróbálsz a magad módján kibújni, amit kedvezőtlennek ítélsz meg magadra nézve. Le sem tagadhatnád a magyarságodat.

2010. szept. 25. 15:09
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Pl. én lány vagyok, nem soroznának be. Esetleg operáltasd át magad :)
2010. szept. 25. 17:07
 5/16 Röhögőgörcs ***** válasza:
60%

"Le sem tagadhatnád a magyarságodat." ...

Jééé... én katonának készülök és magyar vagyok. Most ez meg hogy lehet?

2010. szept. 25. 18:04
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Tudod mit, légy Jehova Tanúja és lelkiismereti okokra hivatkozva mentesd fel magad. Mi értelme az ügyeskedésnek?
2010. szept. 25. 18:46
 7/16 anonim ***** válasza:
44%

Hallottam egy fasziról,aki lecsapta a jobb mutatóújját.Így nem tudja meghúzni a ravaszt.

Amúgy engem valami csoda folytán nem vittek el. 190 magas és 90 kiló vagyok, makk egészséges...mákom volt, a mai napig sem tudom, hogyan :)

2010. okt. 1. 16:04
 8/16 anonim ***** válasza:
61%

Nézd, ha bevezetik akkor valószínűleg hadi állapot lesz. Hadiállapotban legegyszerűbb módja pedig ha főbe lövöd magad. Egyéb esetben dezertőrnek minősülsz és ők lőnek főbe.

Az sem fájdalmasabb semmivel csak másként tekint rád az utókor..

2010. okt. 6. 16:35
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

"Pl. én lány vagyok, nem soroznának be."

Ez honnan vetted? Minden 18évet betöltött magyar állampolgárnak kötelessége a haza védelme. Szemrebbenés nélkül találhatnád magad a frontvonalon ha a sors úgy hozná.

2010. okt. 6. 16:37
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

"Hallottam egy fasziról,aki lecsapta a jobb mutatóújját.Így nem tudja meghúzni a ravaszt.

Amúgy engem valami csoda folytán nem vittek el. 190 magas és 90 kiló vagyok, makk egészséges...mákom volt, a mai napig sem tudom, hogyan :)"

Légy nyugodt vinnék azt is. Majd meghúzná ballal. Ha az is hiányzik akkor nyelvével. Téged miért nem? Mert békeidő volt.

2010. okt. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!