Lehet most katonának jelentkezni? Van sorozás?
uccsó 6.34-es.
Én linkeltem neki az idegenlégiót:) Szal lejött amit mondtál. (remélem nem kamu sztori) sajnálom a barátodat. Én fizikálisan alkalmatlan lennék a légióhoz, még szerintem a rendőrséghez is. De ahhoz a melóhoz a franciák nem szűrik jól a jelölteket. Besokallni mindenki be tud, de nyilván te is tudod, hogy nem kötelessége senkinek se "tisztán" végigharcolni 8 évet. Én is Békés megyei vagyok (nem vagyok orvos), ha az Én általam javasolt pszichiáterhez vittétek volna még ma is élne! Sajnos valakiben nincs benne e gyilkos ösztön és a gonoszság, hogy élvezetből öljön és ne legyen lelkiismeret furdalása csecsemőtorkok átvágásánál. Én is lehet besokallnék, de az is lehet nem:)
Szal ne írj le valakit egyből, mert rengeteg gyilkos beállítottságú ölőgép van köztünk, csak nem biztos, hogy légióba keverednek, hanem esztergályos lesz és soha nem fog megölni senkit. Ha meg meló kell, írj privátot lehet tudok volt légiósnak passzoló alkalmi munkákat.:)
Itt lehet önkéntesen jelentkezni,érdeklődni.Toborzóiroda:1123,Bp,Alkotás út.23-25,tleefon:06 1 225-8778,06 1 225-8779 email:budapest.toborzo@regiment.hu
hétfő,kedd,csüt.:8-11:45 -ig és 12:45-15:30 -ig,szerdán zárva
pénteken 8-12 óráig.
18-47 évesig lehet jelentkezni.És szerződéses katonákat keresnek gépjárműszerelői és gépjárművezetői(C kateg jogsi)és egészségügyi beosztásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!