Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vissza fogják állítani Magyaro...

Vissza fogják állítani Magyarországon a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés

Állítólag eléggé pedzegetik. Vajon tényleg vissza lesz állítva?

Ha igen, hány éves korosztályt fogja érinteni?

2022. júl. 20. 09:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
63%

"Külön vicces, hogy akkor ez lenne a 21. század háborúja? Amiben az ún. okos fegyverek alig kapnak szerepet? Most el ne hidd már, hogy az a pár Bayraktar TB-1 meg orosz hiperszonikus fegyver bármi komoly hatással rendelkezik."

Végül is tök logikus, hogy amikor a TB-1 bepattint egy rakétát az orosz lőszerraktárra, ahol a fél orosz front lőszere a levegőbe repül, az bármilyen komoly hatással rendelkezzen.

:D

/könyörgöm, mond hogy csak trollkodsz, nem fogok haragudni/

2022. júl. 22. 12:14
 22/24 anonim ***** válasza:
40%

19! Már mégis, hogy fordulna át? Ahhoz az kéne, hogy mindkét oldal jól felszerelt legyen, egyik sem az!

21! Na most derült ki, hogy nem követed a harci eseményeket, mert bár nem szándékosan, de tévesen TB-1-ként írtam a Bayraktar drónról, ami TB-2, már az a variáns, ami Ukrajnának van.

Tudod az a baj, hogy erre a "hatalmas" teljesítményre egy föld-föld rakéta vagy egy harci helikopter is képes, a drónnál csak annyi a pláne, hogy emberi élet veszélyeztetése meg kisebb költség árán teszi. Egyébként éppen az, hogy a Bayraktar ilyen rohadtul sikeres tudott lenni a háború elején -már nem az amúgy- hogy pont, hogy az oroszok nem is számítottak érdemben rá, most, hogy igen már sokkal jobb arányban lövik ki őket.

2022. júl. 22. 21:09
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
"Vissza fogják állítani Magyarországon a sorkatonaságot?" Blődség. Sansztalan. Elöbb megy át a teve a tűfokán. Hamarabb lesz Hitlerből főrabbi.
2022. júl. 23. 17:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért politikailag elég nagy öngól lenne a fiatalok ilyen mértékű megszopatása egy olyan párt részéről, ami alapból nem túl népszerű a fiatalok körében. Másrészt simán lehet, hogy jelentős kivándorlást okozna, illetve a mai 40-50 évesek körében is már rengetegen elintézték, hogy nekik ne kelljen katonáskodniuk (nem egy ilyen ismerősöm van). 26 éves vagyok, visszamenőleg nem valószínű, hogy ebbe belekerülnék (másrészt félig süket is vagyok, ami lehet, hogy kizáró ok), de ha behívnának, akkor elhagynám az országot. Nem azért szereztem két diplomát, hogy valami idegbeteg állat ordítozzon velem. Mivel Magyarország NATO-tagállam, emiatt egy esetleges támadást nem egyedül védekeznénk ki, viszont akkor az már tényleg világháború lenne (amennyiben az oroszok támadnak). Azért az erős túlzás, hogy minden ukrán férfi védi a hazát (ezt a szót de utálom egyébként), nézzetek YT-on utcai videókat, nagyon sok fiatal és egészséges(nek tűnő) férfi van az utcákon. Őszintén szólva nem értem, hogy miért marad ott bárki egy ilyen helyzetben, szép dolog a hazaszeretet, de a 7.62-es lőszer erősebb.
2022. júl. 31. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!