Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jelenlegi Orosz-Ukrán helyzetb...

Jelenlegi Orosz-Ukrán helyzetben előfordulhat az, hogy bevezetik a sorkatonaságot magyarországon és háborúba küldenek minket?

Figyelt kérdés

Anyám ettől aggódik állandóan, hogy besoroznak minket kifejtenétek bővebben?

Ha nato tagok vagyunk, akkor elvileg erre nincsen szükség nem?

2022. febr. 25. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha az oroszok már a Balatonnál járnak, lehet eszükbe jut Orbánéknak, be kéne sorozni minél több embert.
2022. febr. 25. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

De jó volna ha ezek a kis nethuszárok, női tapadós farmerban rohangáló fiatalok pár hónapot eltöltenének a katonaságban.

kapnának egy kis fegyelmet, nevelést.

Ha meg háború lenne, mehetnének megvédeni az országot, nem csak a neten böngésznének.

2022. febr. 25. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Az orosz-ukrán helyzetben nem.

Az orosz-magyar helyzetben meg vagy segít a NATO vagy tök mindegy

2022. febr. 25. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
3as, így is van! Francnak kell, hogy a fiatalok tanuljanak, dolgozzanak, családot alapítsanak és gyarapítsák magukat és a közösségüket, ha ehelyett gyilkolhatnak is!
2022. febr. 25. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

A háború soha semmit nem oldott meg. Soha.

Hanem mindig csak még nagyobb problémát okozott. Mindig.

2022. febr. 26. 15:25
 6/9 valaki : ***** válasza:
100%
Szerintem ki van zárva. Szerintem szinte senki nem menne. És akkor mit csinálnak? Mindenkit nem lehet megbüntetni. A hadra fogható generáció már nem olyan, mint régen, akik mentek ha azt mondták. Kényelmes élet, a fiúknál 20 kilóval nehezebb a barátnőjük, szakadt naci, amazonról rendelt minden IS, nem valók háborúra (senki se, de értitek...). Szóval szerintem ott megbukna, hogy el se menne szinte senki. A magam részéről, én nő vagyok, de biztos hogy as férfi/fiú családtagjaim, rokonaim nem mennének semmilyen helyzetben sem.
2022. febr. 27. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs annyira kizarva. Ukrajna a szomszédunk. A leendő kormány majd mindenben megakar felelni a nyugatnak
2022. márc. 1. 01:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Folytatás. Unionak, Natonak. Tehát fegyverekkel, talán még katonai segítséggel is támogatjuk majd Ukrajnát. Ezzel magunkra haragitva az orosz vezetést. A Nyugat meg vagy segít vagy nem. Általában nem szoktak. Tehát nem kizart a férfi lakosság behivasa katonának.
2022. márc. 1. 01:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem addig a hitelemet fizeti, és a családomat eteti valaki. Ugyanis, ha ezt nem tudják biztosítani, akkor 1) nem vállalom ezt az egészet 2) sátorfa és megyek tovább. Én egy felcsúti pudvás c.igány seggét nem fogom védeni.
2022. márc. 1. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!